NYÅRSKRAMAR!

Hejhej!

Jag vill bara önska alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

*NYÅRSKRAMAR*

//Jimmy Huskan

MURVAHÄRLIGT!

Hej på er!

Igår kom Emma, Frida, Anky och Guttan hit till mig och Jonny. Det var riktigt roligt för vi bytte julklappar med varandra, spelade flera spel och käkade lite snacks. Och ikväll så kommer Eva Zeta Jones hit, ska bli "murvahärligt"! *skrattar* Och imorgon så är det nyårsafton, den blir säkert fylld av skratt, för det brukar bli skrattigt när Eva Zeta Jones och Guttan är här! :)

Ha en bra dag i snön era HUSKOR!

*KRAMKRAM*

//Jimmy

JULEN 2005!

Hej alla TomteHuskor!

Nu är jag tillbax i Örebro igen efter att ha firat en underbar jul i Vansbro. Vi åkte dit den 23/12 och firade julen hemma hos min söta Mormor. Som vanligt så var det god julmat, julklappar och trevlig gemenskap i det lilla röda huset i Skålö.

Jag fick massor av julklappar så jag måste ha varit oerhört snäll i år. *LER STORT* Och jag vill passa på att TACKA SÅ JÄTTEMYCKET för alla fina julklappar! *TACKTACKTACK*

Under vistelsen i Vansbro hann jag även med att åka tefat, det gick fort och var jätteskojsigt! *JA, JAG HAR BARNASINNET KVAR* :)

*JULIGA KRAMAR*

//Jimmy Huskan :)


RIKTIGT JULIGT!

                                                                      Ljus

Hej!

Ja, då har jag fått jullov då, vad skönt! Idag är jag hemma för att julstäda, det behövs kan jag lugnt säga! :) Lite jobbigt är det men det är värt all möda när allt är klart.

Vi satte upp julpynt och julgranen i söndags så det är riktigt juligt och fint här just nu. Och så har det ju snöat en hel del de senaste två dagarna så det är UNDERBART ute just nu!

Ha det så bra alla HUSKOR därute i stora, vida världen!


*KRAMKRAM*


//Städaren Jimmy :)


ÄLSKADE SNUTTAN!

Hej!

Då var det dax att vara ledsen igen då, har gråtit så mycket. Det som jag hade på känn, det hände och det var inatt kl.00.17. Då somnade chinchilla mamman Snuttan in, jag hade henne i min famn och hon blev alldeles lugn. Hon fick lov att operera ut två döda foster för ca 20 dagar sedan och det tog nog alla hennes krafter. Hon har kämpat så duktigt men det räckte inte denna gången. Hon fick bli 15.5 år så hon fick ett långt liv. Och hon har gett oss alla så mycket kärlek och glädje. Jag kommer att SAKNA henne så otroligt mycket, hon var så speciell. Varje kväll kom hon fram till gallret på buren för att få russin, och hon älskade russin, åt alltid minst 10 stycken. Hon var verkligen en snäll och kärleksfull chinchilla, skötte om alla andra i buren. Men nu finns hon inte längre och det känns otroligt ledsamt! *SAKNA* TACK, för allt!!! Jag kommer alltid att minnas dig! *KÄRLEK*

"Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu. Att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du"

R.I.P.
SNUTTAN
JAG ÄLSKAR DIG!!!

Vi ses i Nangijala!

STORA VARMA KRAMAR
//Jimmy

HEJ ALLA HUSKOR!

Hej!

Ja, nu sitter jag i skolan på en datalektion och skriver. Jag längtar så otroligt mycket efter att det ska bli mycket snö ute, jag tycker det är så mysigt då. Men tydligen så får jag vänta ett tag till.

Mina tankar idag går till Snuttan! *KÄRLEK*

Ha det bra och sköt om er alla Huskor därute!

*KRAMKRAM*

//Jimmy Huskan