KIKKI I SÄLEN!

HEJ alla rara HUSKOR!!!

FÖRLÅT, FÖRLÅT, FÖRLÅT!!! För att jag inte har skrivit blogg på väldigt länge. Dels har jag haft fullt upp med annat, men jag har försökt skriva blogg några gånger, men det har inte funkat att göra det just då...men nu gör jag ett försök igen. Jag har hunnit med ett besök till min kompis Kikki i Sälen, vilket var roligt. Det var fullt upp när jag var där oxå, fick en rundtur till några platser som var värda ett besök. Fick även åka slalom, och det var hur kul som helst, tror det var ca 7-8 år sedan som jag fick göra det senast. Men kul var det och jag tror att jag rasade minst 10 gånger...HAHA! (Fotot är på mig i en lift)
image289
Kikki här under i början av sin egen "Tina-backe"
image290
Och här under ser ni mig...se upp i backen! :)
image291
Vill även passa på att kommentera årets final av MelodiFestivalen. Tycker att det var ok att Charlotte Perrelli vann, men hade hellre sett Sanna Nielsen som vinnare. Hennes låt "Empty room" är så vacker och känslosam, är hur som helst glad att Sanna fick flest röster av folket (hela 52 000 stycken fler röster än Charlotte)!!! (Sanna här under)
image292
Jag vill även passa på att berätta att min nuvarande tävling/auktion på min hemsida är avgjord...vinnaren till den unika HUSKA t-shirten presenteras inom kort...men jag kan berätta att t-shirtens pris blev 13 kronor...

Ha en trevlig dag, jag ska försöka att kurera mig, har haft feber och varit väldigt hostig de senaste dagarna.

Puss och kram!!!

//Jimmy "Huskan" :)

NUMMER 62!

Hej!

Nu var det ett tag sedan jag skrev i denna blogg men jag har jobbat rätt mycket på hotellet. Vet inte hur många sängar jag har renbäddat den senaste veckan, men det är många kan jag säga...det känns iallafall i ryggen! Men jag ska inte klaga, för jag är jätteglad att jag får jobba hur som helst, man får ju mer pengar att röra sig med...! Och jag kan ju även berätta för er att det var en riktigt bra kväll igår när jag var och spelade bingo med Jonny, Kikki, Emma, Tine, Stefan Emil och Fia...helt plötsligt, efter en rätt tråkig omgång på storbingon, kom nummer 62, vilket gav mig 10 000 kronor i vinst. Så jag är SÅÅÅ GLAD!!! Vilken känsla det var att få ropa bingo då...kunde knappt ropa ordet bingo, för jag blev så glad och chockad...men jag ropade bingo och gick hem med mycket pengar i fickan, YEEEEEES! Ska åka till Kikki och hälsa på henne i Sälen i några dagar, så de extrapengarna kom helt i rätt tid. Vill passa på att GRATTA lilla Alva som fyllde 1 år igår! *HURRA HURRA HURRA* (Alva på bilden här under)
image287
Vill även GRATTA Linnéa som fyllt år för några dagar sedan! *GRATTIS GRATTIS GRATTIS* (Linnéa på bilden här under)
image288
Ha en bra dag alla HUSKOR därute!

PUSS på er!

//Jimmy "Huskan" :)

LILLE EMSER!

Goddag!

Jag har nog inte berättat för er att Pigall och Polly har fått en liten chinchilla bebis. Tisdagen den 26/2 kom lille Emser till världen, och han är så liten och söt. Emser och mamma Polly har hela tiden sovit ihop i sandbadet längst nere i buren. Och pappa Pigall ligger för det mesta brevid sandbadet och vaktar. Storebror Plopp han vill helst sitta högst uppe i buren, han är ju en stor kille nu...skratt! (Här ser ni lille Emser)
image286
Ha en trevlig onsdag!

Kram på er!

//Jimmy "Huskan" :)

JÄTTEGRATTIS!

Hallå!

Måndag igen, tycker veckorna bara flyger iväg, men det är väl bra för sommaren kommer fortare då. Vill dagen till ära passa på att GRATULERA min kompis Stina som fyller 30 år idag. JÄTTEGRATTIS, och välkommen till det gyllene 30+ gänget!!! (Stina på bilden här under)
image284
Även Nathalie fyller år idag, JÄTTEGRATTIS på din 16-års dag, hoppas den blir riktigt härlig! :) (Nathalie på fotot här under)
image285
Idag ska jag tillbringa dagen med diverse sysslor som aldrig blir av att göra, så hej svejs, ha en trevlig dag alla HUSKOR därute!

KRAM!!!

//Jimmy "Huskan" :)

EDITH 1 ÅR!

Hej på er!

Idag vill jag GRATULERA mitt söta gudbarn Edith som fyller 1 år, HIPP HIPP HURRA! Hoppas du får en härlig första födelsedag, kommer och firar dig inom kort. (Edith här under)
image283
Ha en bra dag alla som läser detta!

KRAMKRAM!!!

//Jimmy "Huskan" :)