EN TREVLIG HELG!

Hej alla Huskor!

Så var det söndag igen då, har haft en trevlig helg. Min Mamma kom hit i torsdags, vilket var en rolig överraskning! I fredags var vi ute på shoppingtur och fredagskvällen tillbringade jag, Mamma och Jonny framför tv:n till tv-programmet "Let's Dance" *HEJA ANNA BOOK*. På lördagen lagade Mamma mat (Kyckling och ris) åt mig, Anky och Jonny, vilket var riktigt gott. På kvällen åkte vi till Moster Ewa och Kusinerna, vilket var mycket trevligt! Och idag har jag inte gjort så mycket alls, men det är ju skönt det oxå för omväxlings skull. Ha det så bra, så hörs vi snart igen!

*KRAMKRAM*

//Jimmy Huskan :)

BÄTTRE OCH BÄTTRE!

Hejsan!

Just nu sitter jag på min praktikplats och skriver några rader...känns bra att ha denna praktiken, tycker allt blir bättre och bättre för varje dag som går, det har väl mest att göra med att jag lär känna människorna här. Och jag har nu denna veckan ut och två veckor till kvar av min praktik, sedan ska jag praktisera på ett annat ställe i ytterligare 5 veckor. Jag känner mig hungrig och funderar på att gå och köpa nått att käka, innan det är personalträff här. Ha det så bra alla Huskor därute!

*KRAM*

//Jimmy "Huskan" (Fotot nedan är från fritidsgårdsmästerskapet i CS, jag till vänster)

CS

LÅNGHÅRIG!

Hej alla Huskor!

Jag kom nyss hem efter en dag på praktiken. Det är ett helt ok ställe att praktisera på, även om jag inte kommer att bli bundis med alla i personalen, men man kan inte bli det med alla heller...

Ungdomarna där är trevliga och roliga så tiden går bitbis väldigt fort, så praktiken är bäst när det är kväll och ungdomarna är där...

Och ikväll sa 3 av ungdomarna till mig att de tyckte att jag skulle börja att jobba där istället för 2 som är bland personalen, för jag är tydligen MYCKET roligare...*LER*

Imorgon hoppas jag att jag hittar en frisör som kan klippa mig, är alldeles för långhårig nu och jag vill inte vara det, så ja...

Nu ska jag kolla på "Nord och Syd"!!!

*KRAMKRAM*

//Jimmy
Huskan :)

FÖRELÄSNING!

Hej alla dagboksläsare!

Jag har alldeles nyss kommit till Haga Fritidsgård. Innan jag kom hit var jag med personalen här till en föresläsning om "etik och moral och nätet". Det var intressant och gick väldigt mycket in på det som jag läser om i skolan. Klockan 18 ikväll öppnas dörrarna till denna fritidsgård så då kommer det säkert en massa ungdomar hit. Hörde av min kusin Anton (MiniHuskan) att han skulle komma hit och hälsa på en sväng ikväll, kul! Nu ska jag svepa i mig en youghurt, så HEJ SVEJS!!!

*KRAM*

//Jimmy Huskan

DAGSFORMEN ÄR TRÖTT!

Hejhej!

Just nu är jag på min praktikplats på Haga Fritidsgård. Idag har vi varit på Gumeliusskolan och träffat elever där i cafeterian. Dagsformen är trött, sov nog lite för lite inatt, men sånt är livet. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt. Nu ska jag ta lunch. Ha en bra dag!!!

*KRAM*

//Jimmy Huskan :)

ÄTA CHIPS!

Hej alla Raringar!!!

Nu är jag nästan helt frisk så det ska bli roligt att gå till praktiken imorgon igen. Inte kul att vara sjuk när man nyss börjat lära känna människorna på praktiken. Denna helgen har jag och Jonny varit och hälsat på Eva Zeta Jones, det var murvahärligt! Orkar inte skriva mer här idag för nu vill jag äta chips!!!

*GODNATTKRAM*

//Jimmy Huskan

SJUK!

Hej!

Ja, då är man hemma och är sjuk då, jätteroligt! *INTE ETT DUGG* Igår såg jag på en massa avsnitt av LOST, spännande är det! Vill passa på att göra er uppmärksamma på att det nu finns HUSKA knappar till salu, kolla under "HUSKASHOP"!!! Dessa finns bara i en begränsad upplaga, så det gäller att skynda på med eran beställning om ni vill äga en UNIK Huska knapp! Nu ska jag bädda ner mig under täcket igen.

*KRAM*

//Jimmy Huskan :)

PRAKTIK!

God Kväll!

Jag har alldeles nyss kommit hem från min första dag som praktikant på Haga Fritidsgård. Det har varit en intressant dag och det blir nog en bra praktik. Jag ska vara praktikant där i 5 veckor. Just nu är jag JÄTTETRÖTT, känner mig som om att jag håller på att bli sjuk, men vi får väl se om jag får feber eller inte. Jonny håller på att laga mat åt mig nu, vad snällt! Ha det så bra!!!

*KRAMIS*

//Jimmy Huskan :)

MITT I DISKEN!

Hej alla!

Idag har jag kollat en massa på olika skidtävlingar på tv, alltid spännande att kolla på sånt! :) Och just nu är jag mitt i disken, det är ju mitt favorit intresse! *skrattar* Och imorgon ska jag börja praktisera på en fritidsgård här i Örebro, ska bli intressant! Ha det så bra!!!

*KRAM*

//Jimmy Huskan

HÅRSTUDIO!

Hejhej!

Nu är jag tillbax i Örebro igen. Nathalie, Richard och Angelica är här i helgen. Just nu har vi hårstudio här.  Ska bli spännande att se resultaten när det är klart. Ikväll ska vi gå och se Narnia filmen på bio, det ska bli roligt!

Ha ett fortsatt gott nytt år!

*KRAMKRAM*

//Jimmy Huskan :)