TACOPAJ!

Hejhej!

De senaste dagarna har jag haft besök av mamma, vi var och spelade bingo, käkade ute och tog det lugnt. Kvällen innan hon åkte hem överraskade jag henne och Jonny med tacopaj, mums! (Mamma och Jonny äter tacopaj här under)


Mamma och jag äter av den goda tacopajen...

Annars är det fullt upp med planering och förberedelser inför Expedition Scout 2008 som äger rum nästa vecka på Lissön i Vansbro.

KRAM!

//Jimmy "Huskan" :)

PARKEN ZOO!

Hej alla Vänner!

Förra veckan åkte vi till Parken Zoo i Eskilstuna, har aldrig varit där tidigare, så det var kul att få åka dit. Vi började dagen med att gå runt i djurparken och kolla på alla kända och för mej okända djur. (Jonny och Nathalie tillsammans med nått djur här under)


Och här under hittade jag min tvilling...haha...!

Richard framför några stora fåglar...

Angelica och de roliga flamingo-fåglarna...

Här är jag väl snygg?!? :)

Det blev även karusell-åkning för alla utom mej. Angelica i en karusell här under...

Jonny, Nathalie och Richard åkte berg och dalbanan...

Och så här såg de ut efter färden...

Det var en riktigt trevlig dag, och jag besöker gärna Parken Zoo i Eskilstuna igen!

KRAM på er alla HUSKOR därute!!!

//Jimmy "Huskan" :)

UTFLYKT TILL VARAMON!

Tjenare!

Igår (måndag) var vi på utflykt till Varamons badet i Motala. Det var jag, Jonny, Angelica, Nathalie och Richard som åkte dit över dagen. En jättefin sandstrand är det och långgrunt vatten. Jag badade inte, med mina medresenärer tog sig ett dopp i det kalla vattnet! (Här under ser ni hur det ser det ut i Varamon)


Nathalie och Richard efter badet...

Angelica efter badet...

Och hela den frysande familjen Fagerman ser ni här under...

Och till slut denna Jimmy Huska, som spenderade dagen i solen, på stranden...

Efter badningen och solningen åkte vi och käkade inne i Motala. Direkt efter att vi hade beställt maten gick strömmen i hela Motala, så allt blev helt tyst, så det var en speciell händelse. Strömmen kom tillbax efter ca 15 minuter, så vi fick våran mat varm och god. En trevlig utflykt var detta tycker jag, åker gärna tillbax till Varamon flera gånger!

KRAMAR!!!

//Jimmy "Huskan" :)

SIMMARHELGEN I VANSBRO!

Hej!

Nu har jag varit i Vansbro hela helgen och det har nästan varit simning för hela slanten. Men innan jag berättar om simningen så vill jag berätta att mitt gudbarn Edith har fått sin första medalj. Och den fick hon när hon var duktig och sprang parvellöpet, bra jobbat Edith! (Edith här under)

På fredagen var det då min egen tur att försöka att få en medalj. Jag simmade Halvsimmet, 1.5 km långt. Det gick jättebra, och det var kul med alla människor som hade kommit för att heja fram mej i vattnet. Min yngsta supporter var Loke, som ropade: Heja Mimmi! (Jag simmar här under)

Väl i mål fick jag min efterlängtade medalj runt halsen. Det var första gången som jag simmade Halvsimmet så det var helt nytt för mej. (Jag, blommor och medaljen här under)

På lördagen var det dax för Tjejsimmet, 1 km långt är det. Var där för att heja fram LiseLotte som simmade för första gången...(LiseLotte här under)

...och för att heja fram Kikki som jag tror simmade Tjejsimmet för 5:e gången. (Kikki här under)

Det var även simning för barnen, Lilla Vansbrosimmet, där barnen skulle simma 50 meter i bassäng. Vi hade med oss Angelica, Casper och Linnéa, och de simmade och var jätteduktiga. (Här under ser ni dom tillsammans med de välförtjänta medaljerna)

Och så till slut den stora Vansbrosimningen, idag söndag, där Kikki simmade 3 km i 17,8 gradigt vatten. Duktigt jobbat Kikki, det var 5:e gången för henne i år, därav en silvermedalj som pris! (Kikki här under)

Det har varit en väldigt trevlig helg i Vansbro, och jag känner mig ganska trött och slut just nu. Tycker alla ni som läser detta ska anmäla er till simningen nästa år, för det är en kul utmaning! Vill även passa på att TACKA alla mina "fans" för era hejarrop och för alla fina rosor jag fick efter målgång! Vi ses i vattnet nästa år!!!

SimmarKramar i massor!!!

//Jimmy "Huskan" :)

EMMA OCH KIKKI 33 ÅR!

Hej!

Idag vill jag GRATULERA mina polare Emma och Kikki som båda fyller 33 år! Jättegrattis till er båda, hoppas ni får en riktigt huskig dag! (Emma och Kikki här under)

Annars så har jag mest jobbat den senaste tiden, har varit fullt upp på hotellet kan jag säga, men det är ju bara bra att jag får jobba. Till helgen ska jag åka till Vansbro för att simma i älvarna där, ska bli...kallt skulle jag tro, men det är bara kul!

Ha en trevlig tisdag alla HUSKOR därute!!!

Kram från eran Jimmy "Huska" :)