SANNA VAR BÄST!

Hejhej!

I helgen som gått var det melodifestivalen igen och jag höll på Sanna Nielsen, hon var helt klart bäst tycker jag! Så den kommande lördagen får jag bänka mig vid tv:n och tokrösta på henne igen, för jag tycker att hon ska vara med i finalen i Globen! Igår hjälpte jag min vän Tine att flytta, det var drygt, som det alltid är med flytt.
Sanna
Bilden är på Sanna Nielsen.

Nu ska jag göra nått annat än att sitta här. Ha det så bra alla HUSKOR därute!

KRAMAR!!!

//Jimmy "Huskan" :)

SCHLAGER-DANSANDE LOKE!

Hejhej på er alla Huskor!

Igår var jag och hälsade på Loke och Anky, det var trevligt! När de spelade låten "Värsta Schlagern" på radion dansade Loke för fullt, det var roligt att kolla på! :)
Loke & Anky
Fotot är på en schlager-dansande Loke med Mamma Anky!

Ikväll är det MelodiFestival igen och jag håller mina tummar hårt för Sanna Nielsen!!! Jag har redan hört låten och den är JÄTTEBRA!!!

Vill även passa på att GRATULERA min huskiga kusin som fyller år idag, GRATTIS Linnéa!!!

SCHLAGERKRAMAR till er alla!

//Jimmy "Huskan" :)

P.S: Kolla in min nya tävling under knappen VINN!!!

BLEV BESVIKEN!

Tjenare!

Nu var det ett tag sedan som jag skrev dagbok till er, har helt enkelt haft fullt upp att göra med annat den senaste tiden. I lördags var det delfinal av MelodiFestivalen igen, blev besviken över att Magnus Carlsson inte gick vidare, tycker att hans låt "Live forever" var bäst i det startfältet! Hur som helst så kollade jag och Jonny på delfinalen hemma hos Ulrika, det var trevligt! Vi käkade mat, åt snacks och pratade schlager hela kvällen lång.
Magnus
Fotot är på Magnus Carlsson!

Idag har jag blivit fotad av Nerikes Allehanda, kommer att finnas med i den tidningen framöver...hehe... :)

Ikväll ska jag hjälpa min kompis Frida att flytta!

Ha en bra torsdag!

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

HÄRLIGA ERIKA!

Tjenare alla HUSKOR!

Idag har jag varit på mitt vuxendagis igen, lärde mej lite nytt om trafikregler, jajamensan! Lunchade oxå med min härliga kompis Erika, det var trevligt! Vi var in en sväng på ÖB och där träffade vi Emma oxå! Jag har alldeles nyss kommit hem och nu ska jag sätta mig och kolla på storslalom på tv.
Erika
Erika på bilden ovan! :)

Ha en bra dag!

KRAMAR!

//Jimmy "Huskan" :)

GULD!

Hej alla Raringar! :)

Ja, då var helgen över igen då, fasen vad fort helgen alltid går! Jag har iofs haft en hel del att göra denna helg innehållande barn, kusin, spela spel, vinter VM och MelodiFestival, men kul har det varit! Och idag har jag varit på mitt vuxendagis igen! Och snart blir det styrketräning för min del!
Guld
Bilden är på mina favoriter i skidskytte världen! Det är alltid spännande att kolla på skidskytte, och många medaljer har det ju blivit under detta VM för Sverige, kul även med Anjas framgångar i backen!

KRAM på er alla!

//Jimmy "Huskan" :)

BERTADAGEN!

Hejhej!

Idag är det Berta som har namnsdag så jag vill passa på att gratulera min härliga Mamma på hennes namnsdag idag, JÄTTEGRATTIS! :)
Mamma o Loke

Fotot är på Mamma och Loke.

Idag har jag varit på mitt vuxendagis igen, det var trevligt. Snart ska jag kolla på skidskytte, spännande!

Ha en bra BertaDag alla HUSKOR därute!

KRAM från mej!

//Jimmy "Huskan" :)

SCHLAGERHUSKOR!

Hejhej!

Ja, jag är SÅÅÅ GLAD! Min favorit Anna Book gick vidare till final i MelodiFestivalen! Hon var ju den enda som hade en riktig schlagerlåt, och som alla vet så är ju jag väldigt svag för schlagers! Var hos Mamma i Bomle och kollade på den första deltävlingen tillsammans med Mamma, Jonny och Maria.
Anna Book
Anna Book på bilden ovan!

KRAM på er alla SCHLAGERHUSKOR!

//Jimmy "Huskan" :)

JAG BLEV SJUK!

Hej!

Jag är hemma idag, blev sjuk, hostig och förkyld, inte kul! Men det är kul att MelodiFestivalen 2007 startar imorgon, och jag ser fram emot att få se och höra Anna Book i dessa sammanhang igen!
Anna Book
Fotot är givetvis på Anna Book!

Ha en trevlig fredag!

KRAMAR!!!

//Jimmy "Huskan" :)