CHOKLADEN VAR LJUVLIG!

Hej på er alla HUSKOR!

Idag har jag haft besök av Tine, vi hade bestämt oss för att gå ut och grilla korv och pinnbröd i naturen. Så det gjorde vi under några timmar, vilket var väldigt kul. Jag tycker att vi människor borde vara ute mer i skog och mark, för det ger så mycket energi. (Här under fixar Tine ihop en pinnbröds-deg)
image260
Det var härligt att grilla pinnbröd och korv, hade även med oss varm choklad och den var ljuvlig! (Tine grillar här under)
image261
Och här under är jag mitt ibland träden, och de var INTE ljuvliga kan jag säga...de sticks! :)
image262
Nu är jag rätt trött och seg, som man blir av frisk luft...konstigt det där att man blir trött av att vara ute i naturen, men det var det värt!

Vi hörs, ta hand om er!!!

KRAMAR!!!

//Jimmy

TOMTEBLOSS!

Tjenare!

Ny vecka och nya tag mot...ja...ingen aning! :) Kan ju berätta för er alla att det nu finns en ny tävling under vinn med ett mycket exklusivt pris, så gå in och kolla! Ska oxå berätta vilket det hemliga ordet var i förra HUSKA tävlingen, och det var TOMTEBLOSS! Fick inte med det på tävlings-sidan så jag skriver det här istället. Är även klar med filmen från ön nu, skönt! Ska bara fixa till en intervju med vinnaren oxå, sen är det nästan färdigt för film-premiär av Expedition Scout 2007, spännande! :) Idag ska jag få besök av Emma och Alva, det ser jag fram emot. Skickar med en söt liten bild på en katt...
image259
Ha en riktigt huskig dag!

Puss och kram!!!

//Jimmy "Huskan" :)

ETT LIVSTECKEN FRÅN MIG!

Hallåj!

Jag har som ni vet jobbat med Expedition Scout 2007 filmen den senaste veckan, och nu är 3 avsnitt helt färdiga. Har endast 1 avsnitt kvar att klippa ihop och det känns bra. Denna gång har det gått rätt bra att klippa ihop filmen, inga större missöden, och jag hoppas att deltagarna på ön blir nöjda när filmen har premiär. (Deltagarna i ö-rådet här under)
image255
Den "hemska" buren på ön...
image256
Anne-Sofie och Linnéa har gjort sig fina inför ö-festen...
image257
Ledaren Daniel (Robinson 2005) och jag...
image258
Så nu har ni fått ett litet livstecken från mig här i bloggen. Ha det så bra, så hörs vi snart igen, lovar att uppdatera tävlingen när filmen är färdig!

KRAMAR!!!

//Jimmy "Huskan" :)

JAG ÄR OSOCIAL DENNA VECKA!

Hejsan!

I helgen som gått var det full rulle här kan jag lugnt säga, fullt av besök och även firande av Angelica som snart fyller 10 år! På söndagen hade vi kalas för henne, och det var riktigt trevligt må jag säga. (Här under ser ni några av gästerna på kalaset)
image251
Och här under är tårtan som Angelica och hennes kusin Linnéa bakade helt ensamma.
image252
Och här under är födelsedags-barnet Angelica med några av sina presenter. Hon har längtat efter att få gå på konsert, för det har hon aldrig gjort, så hon fick en biljett till Jill Johnsons konsert i februari av oss.
image253
Idag är det måndag och jag har haft fullt upp med att jobba med Expedition Scout 2007 filmen. Mycket tid och planering går det åt för att filmen ska bli så bra som möjligt. Så om ni tycker att jag är osocial de kommande dagarna denna vecka, så beror det på att jag jobbar med filmen. Vill även dagen till ära passa på att GRATULERA min kompis Katarina som fyller år idag! STOR GRATTISKRAM till dig kompis! (Katarina på bilden här under)
image254
Ikväll ska jag se på idrottsgalan på tv:n, den brukar vara bra och så kommer säkert några tårar fram när jag ser på den oxå... :)

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

ÅT CHIPS!

Hej på er!

I helgen som var, var jag på 50-års fest i Västerås, det var riktigt skoj! God mat, trevliga människor och rolig dans...Lena du rockade som indian! :) Denna vecka har det annars varit rätt så lugnt, förrutom igår då jag var till min syster Anky och Loke och hälsade på, även Frida var där. Vi spelade spel, åt chips och flamsade, kul! (Anky och Loke på bilden här under)
image249
Och här under spexar Loke och Morbror Mimmi som han kallar mig! :)
image250
Idag har jag gjort rent en chinchilla bur, och även dammsugit en hel del av lägenheten. Vill önska er en trevlig helg, vi hörs!

Kramar!

//Jimmy "Huskan" :)


FIRAT MIN ÄLSKADE SYSTER!

Hej!

Idag har jag varit och firat min älskade syster som fyller 24 år idag, tänk vad fort tiden går, tycker inte det var länge sedan som hon var liten. Hon bjöd på tacos, vilket var väldigt gott. Till efterrätt blev det sockerkaka och glass, mums! I present fick hon en signerad cd-skiva med Jill Johnson, samt en biljett till en konsert med Jill i Örebro som äger rum i Februari. Jag vill även passa på att GRATULERA min lillasyster här i min blogg, så JÄTTEGRATTIS på födelsedagen! (Här under ser ni födelsedagsbarnet tillsammans med Jill Johnson presenterna)
image247
Vill även passa på att GRATULERA min chinchilla Snuttis som fyllde 19 år igår, GRATTIS!!!

Ha en trevlig dag alla HUSKOR därute!

KRAMKRAM!

//Jimmy "Huskan" :)

GOTT NYTT ÅR!

Hej och GOTT NYTT ÅR på er alla Huskor!

Tänkte sammanfatta händelserna efter jul, så ni vet vad jag haft för mig. På juldagen kom Tine förbi och vi bytte julklappar som vanligt, vi tar sedan många år tillbax ett foto av oss tillsammans, och detta foto här under är ett "misslyckat" foto av oss, men bilden blev rätt kul...! :)
image243
På juldagskvällen kom Kikki förbi, vi bytte julklappar och så spelade vi ett spel som jag fått i julklapp, och det var riktigt roligt! Jag och Angelica var i samma lag och vi vann melodifestivalspelet flest gånger! :) På annandagen åkte jag tillbax till Örebro. Väl i Örebro blev det en impulsiv fest, där jag, Jonny, Frida, Linus och Anton hade en väldigt trevlig kväll tillsammans. Här under dansar vi loss till schlagers.
image245
Och givetvis sjöng vi så gott vi kunde till Sanna Nielsen! Jag och Frida här under.
image246
När det så blev nyårsafton firade jag först med att åka till Frida och Rawad på nyårsmiddag. Det var gott och trevligt. Efter det tillbringade jag några timmar med Mamma och Loke för att sedan gå till festen som Frida och Rawad hade hemma hos sig. Tog bussen hem, vilket var ett äventyr i sig, men hem kom jag ca 23.45. Skålade in det nya året med Coca-Cola på balkongen, och såg på en massa fyrverkerier, fint! Efter det blev det kex och ost tillsammans med Jonny. Så nu vet ni vad undertecknad Huska har haft för sig de sista dagarna i December 2007.

TACK för år 2007, alla julklappar och alla trevliga upptåg. Nu blickar jag frammåt och hoppas att år 2008 blir ett kanonår för oss alla!

NYÅRSPUSSAR!

//Jimmy "Huskan" :)