KUL ATT DE KOM FÖRBI!

Hej på er!

Igår fick jag fint besök av Sara, Anton och Daniel, vilket var trevligt! Vi gjorde väl egentligen inget speciellt, men det var kul att de kom förbi och hälsade på. Idag har jag jobbat, var jobbigt som bara den, men så är det ibland och det är väl bara att stå ut. (Sara, Anton och Daniel på bilden här under)

Vi hörs en annan dag, ha en underbar torsdag mina älskade HUSKOR!

Kramis!

//Jimmy "Huskan" :)

HURRA FÖR ANNELIE!

Hej!

Idag vill jag GRATULERA min underbart huskiga kusin Annelie som dagen till ära fyller år! HURRA HURRA HURRA för dej! Hoppas du får en huskig dag med massor av paket och tårta! (Kusin Annelie här under)



MASSOR AV GRATTISKRAMAR!!!

//Jimmy "Huskan" :)

KUSIN FRIDAS DOP!

Hejsan!

I helgen har jag varit på dop, det var min härliga kusin Frida som döpte sig. Det var ett fint dop, och vi bjöds på tacos efter dopet. Jag fick även den stora äran att bli Fridas fadder, även om det inte märktes ett dugg av det på dopet, vilket vi alla tyckte var oerhört konstigt! Vanligtvis får man ju som fadder gå fram i kyrkan och hälla upp dopvattnet eller tända dopljuset, men inget av detta tyckte prästen tydligen var viktigt. Fick inte heller ett fadderbevis som man ska få, så jag vet inte riktigt hur det stod till med den prästen. Konstigt tycker jag iallafall att det var, att det inte togs upp på nått sätt det här med faddrarna, vi var ju ändå sex faddrar på dopet till de tre flickorna som döpte sig. (Nydöpta Frida på bilden här under)

Har även haft besök av Mamma, Moster Carina och Kusinerna Markus och Linnéa hela helgen, vilket var roligt och trevligt. Vi umgicks både hemma och på stan, spelade även spel en kväll, och det var ju riktigt skojsigt att få se min huskiga moster Carina, när hon sjöng "La dolce vita" och härmade den feta gubben i After Dark, vilken höjdare! Vill gärna se en favorit i repris av det framförandet! (Carina, Linnéa och Markus här under)

Idag har jag jobbat, det var en massa rum på hotellet så jag är ganska trött just nu kan jag säga. Men jag kände att jag ville uppdatera er lite om mitt huskiga liv, innan jag varvat ner helt! :)

Ha en trevlig dag, PUSS på er!

//Jimmy "Huskan" :)

EN LITEN JOSEFINE!

Hallåjsan!

Fredag nu, vilket jag tycker känns skönt! Får besök av Mamma, Moster Carina och Kusinerna Markus och Linnéa idag, vilket känns roligt! Även Mormor ska komma hit till Örebro men hon ska bo hos Moster Ewa & CO. Gör inte speciellt mycket just nu, tar det bara lugnt efter en hektisk dag på jobbet igår. Ett rum på hotellet tog 40 (!) minuter att städa, pust! Vill idag GRATULERA mina vänner Maria och Johan som för några veckor sedan fick en liten Josefine! Välkommen till världen Josefine! (Här under ser ni Josefine, dagen till ära i en klänning som hon fått av mej...)


Ha en trevlig fredag, alla HUSKOR därute!

PUSS på er!

//Jimmy "Huskan" :)

BADA MED LOKE!

Hejsan!

I söndags var jag och Loke och badade på Brickebackens bad igen. Det var riktigt roligt, Loke älskar att bada! När vi gick dit så gick vi först lugnt, men sen när jag sa att badhuset är där framme, då tog han tag i min hand och började att springa till badet. När vi kom fram ville han skynda på mig, så vi båda bytte nog om till badkläader på högst 5 minuter. Sedan lekte vi en massa i vattnet. (Loke på bilden här under)

Efter badet var Loke törstig, och han drack flera glas med Fanta när vi kom hem igen...(Som ni ser här under)

En kul baddag med Loke tycker jag att det var! Han sa till mig efteråt: Loke och Mimmi bada badhuset annan dag! Och självklart ska vi göra det! :)

KRAM från mej!

//Jimmy "Huskan" :)

FÖR EN VECKA SEDAN!

Hej!

För en vecka sedan var jag ju i Vansbro och firade min mamma som jag tidigare skrev. Det var riktigt trevligt och jag fick även träffa min härliga mormor. Var också ut till min paradis ö, Lissön. Känner alltid att den ön ger mig kraft, vilket känns bra, kanske är det mitt smultronställe. Jag brukar bara gå omkring där och njuta av den vackra naturen, och även minnas en del från Expedition Scout äventyren. Senast nu i sommar hade vi tävlingen Plankan med på äventyret, och nu hade vattnet stigit så pass mycket att plankan nästan inte syntes alls. Tog en bild av plankan, och det enda ni ser av den är i det inringade området! Tänk på att den plankan i somras var ca 1 meter över vattenytan...

Ha en bra start på veckan alla HUSKOR därute!

KRAM!

//Jimmy "Huskan" :)