BUSIGA DAGAR!

Hej hopp!

Jag har haft Loke inneboende här i några dagar, dagar fyllda av bus och upptåg från Lokis sida, haha! Det var rikigt mysigt att ha Loke här och allt gick bara bra. (Loke i badet här under)


KRAMKRAM!

//Jimmy "Huskan" :)

KUL I TÖREBODA!

Tjenare!

I fredags var jag till Töreboda igen när Jonny hade en spelning där. Det var jag, Annika och Maria som åkte dit och partade loss. En kul kväll med en massa dans och flams som det brukar vara när vi är ute och festar! (Förfest på parkeringen för Annika, Jimmy och Maria)

Maria och Jessica trivdes på dansgolvet...

Lillis, Jimmy och Jessica var riktigt glada kvällen till ära...


TACK för en trevlig kväll alla huskiga partybrudar och schlagerstjärnan Jonny såklart! :)

KRAMIS!

//Jimmy "Huskan" :)

GRATTIS LOKE!

Hej!

Förra torsdagen fyllde världens sötaste och goaste kille 3 år. Var hem till honom och sjöng grattis sånger och åt tårta, vilket var väldigt trevligt! JÄTTEGRATTIS på födelsedagen i efterskott Loke! (Loke blåser ut ljusen på tårtan)

Loke tyckte att tårtan var jättegod...


Vill även passa på att GRATTA Carina, Ewa, Madde, Maria K, Lise-Lotte, Jojo, AnnaMaria och Markus som fyllt år! Grattis i efterskott till er alla!

KRAM!!!

//Jimmy "Huskan" :)

GUDSTJÄNST!

Tjingeling!

I söndags var jag även på min kusins konfirmation, det var riktigt gudomligt, haha, att få gå på gudstjänst en söndags morgon. Kusin Frida fick sin bibel och är numera konfirmerad. (Konfirmanderna här under)


Loke och Frida i kyrkan...(Loke var mest intresserad av att slicka oss blöta på byxbenen under konfirmationen, hahahaha...)


Må Gud vara med dig Frida, Jesus älskar dej!!!

//Jimmy "Huskan" :)

HÄRLIGT HUSKIGA KATARINA!

Hejsan!

I fredags kom hon, hon som jag inte har sett på över tre år, allas våran Katarina! Det var verkligen jättekul att ha henne här i Örebro på besök hela helgen. I fredags var vi hemma och flamsade en massa, på lördagen var det shoppingtur på stan och på söndagen var det inflyttningsgrillfest hos Maria. (TACK för den goda maten Maria!!!) Tycker att denna härligt huskiga Katarina ska ta och flytta till Örebro igen, saknar henne i mitt patetiska, haha, liv! (Katarina här under)

Att hon dessutom väntar smått, vilket vi inte hade en aning om, vill jag bara säga ett STORT GRATTIS till!

KRAMIS!!!

//Jimmy "Huskan" :)

ROBINSONCHRISTIAN SLOG ERIKA!

Tjenare!

Ville bara upplysa er om den senaste stora mediahändelsen. RobinsonChristian har slagit Erika, min vän Erika, bildbeviset ser ni här under...hahaha...


//Jimmy "Huskan" :)

GRISARNA PÅ HOTELLET!

Hejhej!

Jag har jobbat en massa den senaste tiden, och jag hittade denna disktrasa inne på en gästs rum...undrar om texten var en pik till oss städare eller? :)


Tycker att grisarna på hotellet kunde städa efter sig själv ibland. För nån dag sedan tog det 1 hel timme att städa ett rum...fattar inte hur de lyckats skräpa ner så mycket på bara ett dygn!?!

KRAMIS!

//Jimmy "Huskan" :)

KONSTIGA INVÅNARE!

Hej!

Jag har varit rätt dålig på att uppdatera er om vad som hänt i mitt liv den senaste tiden, så jag tänkte försöka göra det nu. Lördagen den 2/5 var jag till Hallstahammar för att Jonny hade en spelning där då. Var dit med Annika och Medina, vilket var riktigt skojsigt. Dansade och hade det allmänt trevligt tillsammans med en massa konstiga Hallstahammar invånare...hahaha! (Annika, Jonny och Medina här under)



KRAM!

//Jimmy "Huskan" :)

MINGUS!

Hej på er!

Igår hade Jonny en spelning här i Örebro, vilket var roligt iom att så många vänner kunde vara med och festa med oss. Började kvällen med att förfesta hemma hos min syster Anky. Mycket trevligt var det hemma hos henne. Kusin Karin och jag ser ni här under...

Och Erika och Anky ser ni här under...

Här är vi på väg till Mingus, stället som Jonny premiärsjöng på. (Anky, Karin och Erika på bästa partyhumör)

Glada partyprinsessor på dansgolvet...Maria, Erika och Karin...

Kvällens stjärna Jonny och Karin var glada i hågen...

I baren hittade jag Anna och nån som jag inte minns namnet på...

Som ni ser på bilderna så var det en riktigt glad kväll, och alla var på sitt bästa partyhumör...Maria, Emma och Erika skrattade ihop...

Utanför Mingus hittade jag två fans...Malena och Anky... :)


TACK för en riktigt rolig och lyckad festkväll! Hoppas snart få besöka Mingus igen, för det var riktigt skojsigt där. Och Jonny lär ju få komma dit igen iom att han var så duktig och drog dit massor av folk! GO JONNY! :)

KRAMKRAM!

//Jimmy "Huskan" :)