LILLA SÖTA ALVA!

Hej hej på er!

För några dagar sedan var jag och hälsade på min barndomsvän Emma, Svante och nyfödda Alva, det var trevligt och hon var jättesöt den lilla tjejen. Idag har jag varit på gymmet och på vuxendagiset, snart har jag tänkt att bänka mig framför tv:n och kolla på finalen av Let´s Dance.
image113
Fotot är på Svante, Alva och Emma.

Ha en trevlig fredagskväll alla HUSKOR därute!

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

VILKET VACKERT VÄDER!

Hejhej!

Vilket vackert väder det är ute idag, och inne sitter jag...ja, så kan det vara! :) Idag har jag varit på en föreläsning med Mia Tärnblom, det var intressant. Någongång idag ska jag även hälsa på lilla Alva och hennes föräldrar, ska bli kul! Tänker även hinna med att träna och sola idag så denna dag kommer säkert att gå väldigt fort.
image112
Fotot är på gruppen Sarek, tycker väldigt mycket om deras musik så jag LÄNGTAR efter att de ska släppa ett nytt album.

Trevligt huskig onsdag önskar jag er alla!

KRAM från mej!

//Jimmy "Huskan" :)

DEN HÄRLIGA TIDEN PÅ ÖN!

Hejsan!

I söndags var jag till Vansbro och visade filmen från Expedition Scout 2006, det var roligt att träffa alla från ö-äventyret igen! Jag passade även på att dela ut diplom till samtliga deltagare och info om Expedition Scout 2007. Det var några timmar fyllda med skratt och många minnen kom tillbax från den härliga tiden på den öde ön.
image111
Fotot är från i söndags, deltagarna i expeditionen samt jag.

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

SÅG EN GUL FJÄRIL!

Hejhej!

Idag har jag varit på mitt vuxendagis och läst på körkortet. Det är ett riktigt vårigt väder här i Örebro just nu, nästan all snö är borta och idag såg jag även en gul fjäril. Just nu håller jag på att kopiera film till dvd, ska ju ha premiär av Expedition Scout 2006 filmen nu på söndag i Vansbro! Det ska bli rikigt skoj att äntligen få träffa alla från ön igen och se på äventyret ihop! Vill även passa på att GRATULERA Emma och Svante till den lilla flickan i familjen!
image110
Fotot ovan är på Lise-Lotte, Johan och deras lilla Edith!

Ha en härlig dag i solen!

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

GLOBEN KOKADE!

Hejhej!

I lördags var jag i Globen på finalen av MelodiFestivalen 2006, det var magiskt! Vilken otrolig stämning inne i Globen, det kokade. När Anna Book kom in på scenen ställde sig folk upp och dansade, det var Anna Book, Måns Zelmerlöv, The Ark och Sanna Nielsen som fick högst applåder. Den varmaste applåden under kvällen gick till Marie Lindberg när hon fick 66 poäng av folkets röster.
Marie Lindberg
Min nya idol Marie Lindberg på bilden ovan! :)
image109
Och bilden ovan här ser ni oss schlagerfjollor Kikki och Jimmy i Globen!

Fel låt vann förresten, Sanna Nielsen borde ha vunnit! *SÅ DET SÅ*

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

HANDSKAKAT MED JILL!

Hej!

Igår var jag, Jonny, Mamma och Anky på Jill Johnsons konsert, den var riktigt bra. Jill är verkligen en jätteduktig sångerska och artist. Att hon dessutom, innan konserten, gick runt och hälsade alla välkomna genom att ta alla i hand är ju rart, så nu har jag handskakat med Jill Johnsons hand! :)
Jill Johnson
Jill Johnson på bilden ovan!

Ikväll ska jag och Kikki på finalen av MelodiFestivalen 2007 i Globen, det ska bli roligt! Jag håller på Sanna Nielsen, Anna Book och Måns Z.

Ha en bra lördag!

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

TACK KIKKI FÖR BILJETTEN!

Hejhej!

Jag är så nöjd och glad, Sanna Nielsen gick vidare till finalen av MelodiFestivalen i Globen på lördag. Och tro det eller ej men JAG SKA DIT och se Globen finalen live! *TACK KIKKI FÖR BILJETTEN* Det ska bli jättekul att få gå på finalen av MelodiFestivalen live, det ser jag verkligen fram emot. Och jag tycker att Sanna Nielsen, Anna Book och Måns har de bästa låtarna i år.
image106
Fotot är på Sanna Nielsen.

Vill även passa på att GRATULERA Lise-Lotte och Johan till deras nya familjemedlem!!!

KRAM på er alla HUSKOR därute!

//Jimmy "Huskan" :)