GOD JUL I EFTERSKOTT!

Hej alla Huskor!

Förlåt att jag inte har skrivit i min blogg på ett tag, men det har verkligen varit fullt upp med massor av saker.

Det har ju alldeles nyss varit jul, (GOD JUL i efterskott), och inför julen en massa julklapps inköp, och diverse annat som hör julen till. Julen tillbringade jag iallafall i Dalarna. Fick fira en vit jul, så jag är helnöjd. Detta år var vi i Rutsbrogården och firade, vi var 19 personer som firade julen tillsammans, så det var mycket mat och många julklappar kan jag lugnt säga! :) Jag är hur som helst HELNÖJD med julen, och med alla julklappar som jag fått! *TACKTACKTACK* (Några foton från julaftonen här under)

Förväntansfulla ungdomar ser ni på denna bild.
image237
Min moster Carina och Jonny trivdes ihop.
image238
Min syster Anky och jag i väntan på julklapparna.
image239
Loke framför julklapps högen.
image240
Jojo och Mormor väntar på Tomten.
image241
Och här är årets Tomte, som Loke var rädd för...
image242
Mycket mer hände under julen men det får inte plats i dagens blogg, så det berättar jag om vid ett senare tillfälle!

HUSKIGA KRAMAR!!!

//Jimmy "huskan" :)

STRUTEN PÅ HUVUDET!

Hej på er!

Vad tiden går fort, alldeles nyss var det Lucia, och det enda Luciafirandet som jag var på i år var på Lokes dagis. Han var stjärngosse, men struten på huvudet var inte populär att ha på sig, den drog han av efter 2 sekunder. Däremot gillade Loke stjärnan som han hade i handen, för den kunde han ju slåss med...!
image236
Igår var Erika och Linni här, vi spelade idolspelet, (Erika vann), och hade det allmänt trevligt. Alldeles strax ska jag och Jonny åka till Vansbro. Ska dit för att sälja husvagnen.

Vi hörs!

KRAMIS!

//Jimmy "Huskan" :)

DET KÄNNS UNDERBART!

Hej!

Idag är det torsdag, vad fort veckorna går, och dagarna bara flyger iväg. Tänkte berätta vad jag haft för mig de senaste dagarna. I tisdags fick jag besök av min barndomsvän Stina, det var trevligt. Jag har även varit ute och promenerat en hel del, tränat på gymmet och kollat en massa avsnitt av O.C, som jag lånat av Nathalie. Och igår kom Guttan hit, kul! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med, det visar sig...(En favoritbild på Trollmor på bilden här under)
image235
Blev även glad igår när jag fick veta att Mormor ska få åka hem från sjukhuset imorgon fredag, och vara hemma hela helgen. Det känns underbart att det blir bättre och bättre för min kära Mormor.

Ha en trevlig torsdag, glöm inte min nya tävling...det har kommit upp nya bokstäver där nu...hehe...

KRAMKRAM!

//Jimmy "Huskan" :)

FRUKOST OCH SÅNG I SÄNGEN!

Hejhej!

Idag mår jag bättre och har blivit av med min magsjuka helt, vilket är skönt! Idag har jag firat Jonny på hans 36-års dag, vi väckte honom med frukost och sång i sängen. Sedan har vi ätit tårta och firat honom typ hela dagen och kvällen. JÄTTEGRATTIS JONNY!!! Är rätt trött nu, så jag ska snart gå och sova. (Jonny på fotot här under)
image234
Även Johan fyller år idag, så HIPP HIPP HURRA FÖR DIG OXÅ JOHAN!

KRAMKRAM!

//Jimmy "Huskan" :)