SWEDEN 12 POINTS!

Tjenixen!

I helgen som var befann jag mig i Belgrad i Serbien. Jag och Jonny var där fredag till söndag för att se på Eurovision Song Contest 2008. Vi bodde på ett rätt sunkigt hotell, men vad gör det när det enda viktiga är att man har tak över huvudet. Det var en riktigt rolig helg där vi hann med att shoppa och kolla in staden Belgrad, en stad med skyskrapor och sönderbombade hus i en salig blandning. Dessutom hann vi med att gå på två genrep och den stora finalen av ESC. Visst var genrepen kul att gå på, men inget slår stämningen som infann sig på finalen. Vi gjorde allt vi kunde för att heja på Charlotte Perrelli. När hon sjöng på scenen stod vi i en trappa och dansade, blev både fotade och filmade av andra eurovision fans från Europa då. Haha, de måste tycka att vi var galna svenskar! :) Vi hade ju kvällen till ära målat oss i Sveriges färger, vilket gjorde oss till heta villebråd. Det kom bla fram schlagertokiga människor från England som ville bli fotade ihop med oss svenskar. De älskade Sverige, och var säkra på att Sverige skulle vinna ESC 2008. Vi delade även ut glitterperuker med Sveriges färger på till andra svenskar, som blev så glada över det. (Här under ser ni Jonny och jag innan finalen av ESC)
image349
Charlotte Perrelli för Sverige på scenen...
image351
Här är vi tillsammans med en engelskman, han hade sytt byxor av en engelsk flagga...
image352
Och tjejen på bilden nedan hade sytt en klänning av engelska flaggan...
image353
Här sitter Jonny och hejar på Sverige...
image354
Och här ser ni mej....Sweden 12 points! :)
image355
Tyvärr så gick det ju inte så bra för Sverige resultatmässigt, men Charlotte var väldigt populär i arenan, och det var ju kul! Jag höll givetvis på Sverige, men jag gillade även Norge, Armenien och Island. Vinnaren Ryssland tycker jag är rätt tråkig tyvärr. Hur som helst så var det var en toppenhelg i Serbien och jag vill än en gång TACKA Linda för resan, TACKTACKTACK!!!

MASSOR AV KRAMAR!!!

//Jimmy "Huskan" :)

HEJA CHARLOTTE!

Hej!

Sann schlager-räv som jag är så måste jag ju kommentera den första delfinalen till Eurovision Song Contest 2008. Tyckte väl att de flesta låtarna var rätt dåliga men jag var nöjd om Norge kom till finalen. Och det blev som jag ville, jag gillar Norges låt jättemycket, tycker att den har en vacker text. (Norges Maria på bilden här under)
image346
Ikväll är det då dax för Sverige och Charlotte Perrelli. Jag har ingen aning hur det kommer att gå för "Hero", men jag håller ju givetvis tummarna så hårt jag kan för att Sverige ska komma till finalen på lördag. Då ska jag och Jonny sitta i publiken i Belgrad och heja. Det var den hemlisen som jag lovade att berätta om för ett tag sedan. Det är så att Jonnys kusin Linda vann en tävling, priset var en resa för två till ESC, inklusive hotell och flyg. Linda ville inte ha vinsten så hon gav den till mig och Jonny, vilket jag är oerhört TACKSAM för!!! (Charlotte på bilden här under)
image347
Idag har jag jobbat på hotellet igen, det gick bra, var rätt skoj faktiskt. Nu sitter jag och väntar på att Tine ska komma hit för vi ska se på delfinal 2 tillsammans. Vi ska heja fram Charlotte så gott vi bara kan, HEJA CHARLOTTE, FULL POTT! :) Vill dagen till ära passa på att GRATULERA min kompis Mona som fyller år idag! *GRATTISKRAMAR till dej* (Mona på bilden här under)
image348
Ha en trevlig helg allihopa, vi hörs efter helgen, då ska jag berätta om ESC äventyret!

SCHLAGERPUSSAR till er!!!

//Jimmy "Huskan" :)

PASSA ER FÖR ATT SOMNA!

Hallåj allihopa!

I helgen har vi haft besök av Mamma, Mormor och Jojo här i stan. Det blev bingo i fredags, vann 1000 kronor, så jag är nöjd. På lördagen blev det firande av Loke för hela slanten, vi var i Gällersta och firade honom. Igår söndag var det mest lugnt, vilket var skönt efter en kul och intensiv helg!  (2-åringen Loke på bilden här under)
image342
Och här är Loke igen, han älskar att hoppa i sängar...
image343
Min kusin Frida och jag...
image344
Och till slut min kusin Linus...*SKRATTAR* (Passa er för att somna i min närhet...då kan ni hamna på bild i min blogg...hehe)
image345
Det har varit regn och rusk väder hela helgen, hörde att det kommit 3-4 dm snö i Vansbro där jag är uppvuxen. Konstigt med det här vädret tycker jag, det är nästan så man skulle åka och kolla på snön som ligger på vårens gröna gräs och träd, måste se helt sjukt ut!

Ta hand om er, vi hörs snart igen!!!

PUSS på er!!!

//Jimmy "Huskan" :)

COOLA KUSIN MARKUS!

Hejhej!

Idag vill jag GRATULERA min coola kusin Markus som fyller moppe. Hoppas du får en riktigt huskig dag och en moppe i present! :) Massor av grattis till dej! (Markus på bilden nedan)
image341
Vill även gratta min kompis AnnaMaria som även hon fyller år idag, HIPP HIPP HURRA för dej!

Ha en bra dag alla HUSKOR därute, för min del blir det bingo med min HuskMamma! *SKRATT*

Kram!

//Jimmy "Huskan"

GRATTIS LOKE 2 ÅR!

Hejsan!

Idag har jag varit och grattat min älskade systerson Loke på hans 2-års dag. Dagen till ära bjöd Loke alla sina gäster på glass, gott! Till helgen blir det mer firande av Loke, och jag vill även här i min blogg säga GRATTIS på födelsedagen lilla Lokis! Hipp hipp hurra för dej! (Loke öppnar paket på bilden här under)
image339
Loke hade fått ballonger i födelsedagspresent som ni ser på bilden här under...
image340
Grattiskramar i massor från Morbror Jimmy (Eller Mimmi som Loke kallar mig)

Vill även passa på att GRATTA Jojo på hans födelsedag som oxå är idag! *JÄTTEGRATTIS*

//Jimmy "Huskan" :)

BYGGT CHINCHILLA-BURAR!

Hej hopp!

Idag har vi varit duktiga och byggt om chinchilla burarna, så nu har vi plötsligt tre burar. Det har ju blivit fler och fler chillisar här så det är dax för storebror Plopp och lillebror Emser att flytta från mamma och pappa. Mamma Polly väntar ju smått inom kort så då får chillabröderna flytta till en egen bur. (Här under ser ni chillisarna i burarna, den understa är tom, så det är dit bröderna ska få flytta)
image334
Passade även på att fota mina chillisar, så ni får se hur de ser ut. Här är Baby 15 år...
image335
Och här är Snuttis 19 år och Attilla 16 år...
image336
Och här är mamma Polly och Pappa Pigall...
image337
Så nu hoppas jag att alla chillisar trivs i sina ombyggda burar!

Vi hörs snart igen!!!

Kramar från Jimmy "Huskan" :)

GRATTIS LISELOTTE!

Tjenare!

Idag vill jag GRATULERA min underbara kompis LiseLotte på hennes födelsedag! Ja, må hon leva....GRATTTTTIS!!! Hoppas du får en trevlig dag med massor av paket och tårta!!! (LiseLotte på bilden här under)
image333

Massor av grattiskramar från mej!

//Jimmy "Huskan" :)

SPANIEN RESAN!

Hola!

Jag har nyss kommit hem från en resa till Valencia i Spanien och tänkte berätta lite hur vi hade det där. Åkte dit med flyg den 2/5. Det var jag, Jonny, Stefan och Anna som åkte dit. Första dagen var det enda uppdraget att hitta fram till stället som vi skulle bo på. Och det visade sig vara svårare än väntat, mycket pga att spanjorerna inte kan prata engelska, och vi kan inte prata spanska. Men till slut kom vi fram till vårat hostel.
Framme i Spanien. (Bild: Stefan, Jimmy och Anna på väg till vårat hostel)
image322
Den andra dagen var vi ut och shoppade i staden x-ativa, vilket jag tror att Anna gillade väldigt mycket...jag säger bara SKOR! *SKRATT* På eftermiddagen blev det solning vid våran pool. (Här under äter Jonny en glass)
image329
Den 3:e dagen åkte vi till havet, och det var verkligen härligt! Solade och badade där i några timmar. Det blev även snäckletning, vilket jag tycker är kul. (Jag solar på stranden på bilden här under)
image324
Ja, våran resa bestod mest av sol, bad, mat, shopping och skratt. Men det blev även en liten promenad upp på berget i närheten av vårat hostel. Vilket jag uppskattar väldigt mycket, tycker alltid det är kul och intressant att se naturen i andra länder. (Här ser ni Anna, Stefan och Jonny på berget)
image325
Här under har jag hittat nått gult i ett träd....
image326
Anna och Stefan hittade oxå gula frukter...meloner kanske det var?!? :)
image328
Den sista dagen åkte vi och shoppade. Här har Jonny hittat en palm...
image330
Och om ni kollar noga på denna bild...står det inte HUSKA på spanska längst ner i texten?!?
image331
Här ser ni oss tillsammans med Bernie, som ägde hostellet som vi bodde på.
image332
TACK Jonny, Stefan och Anna för en trevlig resa!!!

Ett tips...kolla på knappen LITE KUL...där hittar ni en liten film från Valencia...

KRAM Jimmy "Huskan" :)

MIN POLARE LINNI!

Hej!

Idag vill jag GRATULERA min härliga polare Linni på hennes födelsedag! HURRA för dej, hoppas du får en härligt underbar dag!!! (Linni på bilden här under)
image320
Vill även passa på att GRATTA mina vänner Madde och Maria som fyllde år den 4/5!!!

GRATTISKRAMAR till er alla!!!

//Jimmy "Huskan" :)

VILD SCHLAGERDANS!

Hej hej!

Här kommer bilderna från kvällen i Hallstahammar den 30/4. Det var verkligen en jätterolig kväll med förfest i bilen, vild schlagerdans till Schlagerman tillsammans med många trevliga vänner. (Rökpaus för mig och partybrudarna här under...)
image316
Öl och drinkar för Linn, Anton och mig här under...
image317
Schlagermans härliga släkt och vänner myser här under...
image318
Ännu fler härliga släktingar och vänner till Schlagerman här under...
image319
Vill även passa på att TACKA Linda och Micke för VÄRLDENS BÄSTA GÅVA! NI ÄR UNDERBARA, TACKTACKTACK!!! (Återkommer om vad det är för någon gåva vid ett senare tillfälle...hemlighetsfull...)

Och TACK till alla härliga människor som gjorde kvällen i Hallstahammar till ett roligt minne för livet!

KRAMAR till er från mej!

//Jimmy "Huskan" :)