BROKEBACK MOUNTAIN!

Tjenare!

Jag ville bara tipsa om en jättebra film som just nu går på bio: BROKEBACK MOUNTAIN! Gå och se den om ni känner för att gå på bio.
36095-8
Ha det bra ALLA HUSKOR!!!

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan" :)

JAG LJUGER SÅ BRA!

Tjenare alla Huskor!


Nu var det ett tag sedan som jag skrev här och det beror på att ett virus hittat in i datorn, så jag lovar att jag ska uppdatera sidan så fort allt med datorn är fixat!!! Och då kommer givetvis en ny tävling, så håll ut!!! I helgen som var så var det ju melodifestival och min favorit gick vidare till finalen: Linda Bengtzing "Jag ljuger så bra"!!! Så jag är ju nöjd och glad!!!

36095-7
Nu ska jag ta och hänga upp tvätten, men ni får ha det så bra alla Huskor därute i stora vida världen!!!


*KRAMKRAM*



RELEASEFEST IKVÄLL!

Tjenare!

Igår var det min sista kväll på Haga Fritidsgård, det är med olika känslor som jag lämnar min praktik där. Kommer att sakna en del av personalen och några ungdomar, men det är ju bara att åka dit och hälsa på någon gång i framtiden. Bilden under är från gårdsmästerskapet i bowling denna vecka. (Jag till höger...)

36095-6

Ikväll är det fest, Jonny ska ha releasefest för sin nya cd, blir nog kul! Har alldeles nyss städat en massa, det var jobbigt! Vi hörs!!!

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan" :)

GO KAJSA!

Hej!

Jag är så otroligt glad för Kajsa Bergqvists nya världsrekord, 2.08, helt otroligt! Jag antar att vissa av er som läser detta får en chock nu, men jag är väldigt intresserad av friidrott, sitter alltid bänkad framför tv:n. Och jag har följt Kajsas karriär sedan hon började hoppa högt, så jag glädjs jättemycket för hennes skull. *GRATTIS KAJSA*
Kajsa
Annars är det söndag idag och Nathalie, Richard och Angelica är här. Vi har haft en lugn helg och snart kommer Johan och Helena hit för att käka med oss. Och Jonny, hur kan du göra så här emot mig när det gäller maten idag??? *skratt*

*KRAMKRAM*

//Jimmy