SKA VARA VÄRLDENS BÄSTA MORBROR!

Hejhej!

Igår fick jag beskedet att jag inte får ha praktik hos Jonny, vilket jag tycker är jättetrist! Igår var jag, Jonny och Angelica ut till en leksaksaffär och där träffade vi Carro och Daniel, vilket var mycket trevligt. "Big Mama" som Carro själv kallade sig var så söt med sin bebismage! Avslutade gårdagen med att gå och spela bingo tillsammans med Erika, vi vann inget men det var kul att HUSKA sig lite med Ääärika!

Just nu sitter jag och väntar på att Loke ska komma hit, jag ska vara världens bästa Morbror i några timmar, ska bli kul!
Loke
Loke på fotot ovan! (Fotot taget idag)
Syster Anky
 Detta foto ovan är på min Syster Anky (Lokes Mamma), fotot är dock lite omgjort! *SKRATTAR*

Ha det så HUSKIGT!

KRAMAR!

//Jimmy "Huskan! :)





EN VANLIG/OVANLIG TORSDAG!

Hej!

Tänkte berätta vad denna HUSKA har för sig en vanlig/ovanlig torsdag i November...Just nu är lille Loke här och hälsar på, fast han ligger och sover som ni ser på bilden nedan!
Loke Sover!
Anky o Jonny de sitter och spelar tv-spel som ni ser här nedan!
Tv-Spel
Och vad gör då jag? Jo, jag sitter här och skriver blogg jag...så, så här har jag det en alldeles vanlig/ovanlig torsdag i November!

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

RESAN TILL TENGAH!

Hejhej!

För er som undrar hur det går för mig och mina planer på att besöka ön Tengah i Malaysia, så vill jag berätta att jag kommer att åka dit i april/maj 2007.
Tengah
Skickar med denna karta så ni vet vart jag ska åka på min drömresa! Robinson-Ön Tengah ligger utanför hamnstaden Mersing och jag får alltså åka båt ut till Tengah. *LÄNGTAR* Så nu vet ni det!

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

KUSIN ANNELIE 20 ÅR IDAG!

Hejhej!

Söndag idag och jag är tillbax i Örebro efter några dagar i Vansbro, det var kul att vara där och träffa alla HUSKOR! :) Idag har jag varit och hälsat på Ewa & CO, dessutom varit en sväng på bingo. Vill passa på att gratta min HÄRLIGT HUSKIGA kusin Annelie på hennes 20-års dag idag! *HIPP HIPP HURRA*
Annelie
Fotot är på födelsedagsbarnet Annelie!

KRAM på er alla som läser detta!

//Jimmy "Huskan" :)

ÅKA TILL BOMLE!

Hejhej!

Idag ska jag åka till Bomle och vara katt och hundvakt åt Mammas djur några dagar, det ska bli mysigt! Det är ju vitt på backen i Bomle och det gillar ju jag! :)
Sotis
Hunden Sotis ser ni här ovan, och katten Tisse ser ni här under!
Tisse
Och så har Mamma tre katter till som heter Busan, Sven och Lilleman!

Dalarna-Here I Come! :)

KRAMKRAM!

//Jimmy "Huskan" :)

KUSIN TEA I MODELLTÄVLING!

Hej alla glada!

Fredag idag, vad skönt med en lugn helg, för det är en sådan som jag ska ha! :) Idag har jag varit barnvakt åt Loke igen, han är så söööööt så jag skulle kunna äta upp han! *SKRATTAR* Fick igår reda på att min kusin Tea ställt upp i en modelltävling, vi får väl se om hon lyckas med sin modellkarriär eller inte! *HEJA TEA*
Tea
Fotot ovan och nedan är modellfoton på min kusin Tea!
Tea igen!
Trevlig fredag önskar jag er alla!

Kramar från eran Jimmy "Huska" :)

BARNVAKT ÅT LILLE LOKE!

Hej!

Idag har jag varit barnvakt åt lille Loke, det var kul! Anky var till doktorn för att få massage på ryggen, så jag hade hand om Loke några timmar. Om ett tag ska jag gå och träna på gymmet, det blir nog drygt som det brukar vara...pust! Men jag ska banne mig inte lata mig och strunta i att gå dit nu när jag har ett träningskort! *SÅ DET SÅ*
Mupp Loke
Fotot är på Loke, om han var en alien skulle han se ut ungefär så här! *SKRATTAR*

KRAM på er alla HUSKOR därute!

//Jimmy "Huskan" :)

HALLOWEEN I LÖRDAGS!

Hejhej!

Ja, det har ju nyss varit Halloween och jag var till Hallstahammar och festade tillsammans med Daniel och Linus, Linus vann förresten 3:e pris i maskerad tävlingen...GO LINUS. Schlagerman var där och sjöng, så vi fick dansa en del till schlagers! :)
Vampyr
Jag kan väl säga att jag såg ut ungefär som på denna bilden i lördags! *SCARY* :)

Kram på er!

//Jimmy "Huskan"