HURRA HURRA HURRA!

Hej!

Vill GRATULERA Dino, Stefan, Frida och Anton som nyss har fyllt år! HURRA HURRA HURRA för er! Hoppas att ni hade jättetrevliga födelsedagar!

GRATTISKRAMAR till er alla!

//Jimmy "Huskan" :)

FULLT MED BESÖK!

Hej på er!

Den senaste tiden har jag haft fullt upp med massor av besök här hemma. Först kom Kikki hit, sedan Mamma, efter det kom Nathalie, Richard och Angelica, sen kom Erika och slutligen kom Linda och Micke hit och hälsade på i några dagar. Kul med besök! Jag har ju även fyllt år den 12/9, och min födelsedag firade jag i Vansbro pga att jag skulle på begravning dagen efter i Vansbro kyrka. Fortsatte att fira min födelsedag på kvällen den trettonde på Nora stadshotell. Jonny hade en spelning där då så vi åkte dit och partade till schlagers, och jag tror nog att Kikki var väldigt nöjd med den kvällen...hehe! (Kikki tittar djupt i flaskan här under)

Har även dragits med en envis förkylning den senaste tiden, men den börjar att ge med sig nu, så jag hoppas att jag klarar av att jobba alla dagar som jag ska på städ x-pressen!

Jag har inget mer att berätta om denna gång, ha det så bra alla som läser detta!

PUSS på er!

//Jimmy "Huskan" :)

TARAGONA OCH PISTAGE!

Hallåj!

Kom på att jag glömt att berätta för er att vi har fått tillökning i chinchillaburen. Mamma Polly och Pappa Pigall fick för ett tag sedan två tvillingdöttrar som har fått namnen Taragona och Pistage. De är jättesöta och sociala, helt underbara små chillisar! Välkomna till världen Taragona och Pistage! (Chillisarna på bilden här under)

Så nu har vi sammanlagt 9 chinchillor i våran familj, coolt va?!? :)

KRAM från mej!

//Jimmy "Huskan" :)

FJORTISEN FRIDA!

Hej!

Vill GRATULERA min kusin Frida som nyss fyllt 14 år! HIPP HIPP HURRA för dej, hoppas att du hade en underbart huskig födelsedag! Tänk vad fort åren går, för några år sedan var du en liten flicka, och nu är du en ung tjej! Och snacka om att du har förändrats utseendemässigt på några år...(Frida på bilderna här under)


Hoppas ditt år som fjortis blir så bra som möjligt, Frida!

GRATTISKRAMAR!!!

//Jimmy "Huskan" :)

MIN FÖRSTA POKAL!

Hej på er!

Jag måste bara berätta för er alla att jag nu har fått min allra första pokal! Det var på tiden och hur gick det till kanske ni tänker?!? Haha, det var iallafall så att jag, Jonny, Erika och Linni var och bowlade för nån vecka sedan. Då köpte vi en pokal som vi skulle ha i vinst till den av oss som fick flest poäng, och jag tänkte på en gång att det här är min enda chans att få en vinnarpokal. Så jag la i högsta växeln och tog fram alla tävlingsinstinkter som jag kunde hitta, och jag fokuserade till max och det lyckades! Jippi, jag vann pokalen! Så nu är den min, bara min, och jag är så stolt över den! :)

Bowlingen och den efterföljande goda maten blev jag och Jonny bjunda på av Erika och Linni som ni ser här under...

En mycket trevlig stund med bowling och mat tycker jag att det var, så TACK så jättemycket för det!!! Skulle gärna göra om det snart igen, men nu har Erika och Linni flyttat till Umeå, så det kommer att dröja...vilket jag tycker är SORGLIGT, för jag SAKNAR dom så mycket! Men vi kommer ju att ses snart igen, och vi är ju inte längre bort än närmaste telefon...

PUSS OCH KRAM!!!

//Jimmy "Huskan" :)

STORA HOLMEN!

Hejhej!

För ett tag sedan var jag, Anky, Loke och Aida till stora holmen här i Örebro. Väl där fick Loke fullt upp med att åka trampbil, se på djur, spela minigolf, leka i klätterställningar, äta glass och åka minitåg. Ett väldigt bra ställe att ta med små barn till eftersom att alla aktiviteter där är anpassade för barn mellan 1-7 år. Här ser ni Loke, som inte åkte mycket efter den utsatta banan, utan hellre ville åka bland alla fikande människor...


Aida och Anky var tyvärr för stora för att få åka trampbil...

En rolig sak som hände när vi var på stora holmen, var att efter att Loke lekt en halvtimme bestämde vi oss för att äta glass. Loke orkade inte äta upp hela sin glass så han gick och slängde den i sopkorgen. Sen gick vi och lekte en halvtimme till, efter det sprang Loke fram till sopkorgen och plockade upp sin glass igen...men han fick tyvärr inte äta upp den för oss andra! En riktigt busig unge är han lille Loke! :)

Vi hade det jättebra denna dagen, det var riktigt skoj och vi kommer säkert besöka stora holmen många gånger till framöver!

TACK för en trevlig dag Anky, Aida och Loke!

KRAMIS!

//Jimmy "Huskan" :)

RÖKT SIK!

Hej!

Idag tänkte jag börja uppdatera vad jag haft för mig den senaste månaden, så ni vet vart jag hållit hus förutom på Lissön. Jag har haft ett extrajobb som försäljare, har sålt rökt sik och hjortronsylt på en rastplats utanför Nora. Det var ett trevligt jobb, träffade många roliga människor, och talade om för alla att jag älskar fisk, och det är ju så gott med rökt sik! *SKRATTAR* Jag avskyr ju fisk egentligen men är man försäljare så är man...! Här är en bild på en rökt sik...BLÄÄÄ!


Vill även passa på att GRATULERA alla som jag inte hunnit gratulera här den senaste tiden...Polly 2 år, Baby 16 år, Maria 27 år, Richard 15 år och Tine 24 år! JÄTTEGRATTIS TILL ER I EFTERSKOTT!!!

KRAM!

//Jimmy "Huskan" :)