DEN SENASTE TIDEN!

Hej på er!

Nu var det ett tag sedan jag skrev till er men här kommer lite info om vad jag haft för mig den senaste tiden. Jag har jobbat och slitit på hotellet, har även haft Maria och Henrik inneboende den senaste veckan. I fredags var jag och lunchade med Erika, det var riktigt trevligt! Och i lördags firade vi Angelica en gång till med tårta och paket, vilket var väldigt roligt och trevligt! (Frida, Angelica, Veronika och Loke på kalaset)


Och idag har jag varit och klippt mig, var välbehövligt kan jag lugnt säga...

Vill passa på att GRATULERA  Johan F och Guttan som nyss fyllt år! HIPP HIPP HURRA för er båda!

KRAMKRAM!!!

//Jimmy "Huskan" :)

HELGEN!

Hej!

I fredags jobbade jag, det var drygt, men gick bra ändå. Känns att man har varit sjuk kan jag lungt säga. På fredags kväll kom Nathalie, Richard och Angelica hit. Jag, Guttan, Anton och Annika åkte på bingo på kvällen, vilket visade sig vara bra för jag vann 1200 kronor. På lördagen firade vi Angelica som fyllde 11 år, JÄTTEGRATTIS ANGELICA!!! (Angelica på bilden)


Igår söndag såg jag på skidskytte, spännande. Sedan var vi på bingo, hade ingen tur denna gång men det var kul ändå. På kvällen kom Maria och Henrik hit, spelade yatzy och umgicks i några timmar med dom innan jag stupade i säng.

Idag måndag vet jag inte riktigt vad som händer, ska följa med Maria så hon kan få nyckeln till lägenheten senare idag.

Ha en bra dag alla HUSKOR därute!!!

KRAMAR!!!

//Jimmy "Huskan" :)

EN BOMLE-BO i STAN!

Hejsan!

Alldeles nyss har jag varit och lämnat av Maria vid Örebro Universitet, hon ska börja att plugga där nu. Tycker det är riktigt roligt att hon ska flytta till Örebro. KUL med en till BOMLE-BO i stan! (Maria på bilden under)

Tycker även att det var jättekul att Sverige lyckades komma på 3:e plats igår på skidskytte stafetten, älskar den sporten, så jag måste ju nämna att det gick bra för Sverige igår! (Det svenska laget här under)

Ha en jättebra dag alla HUSKOR därute!!!

PUSS på er!!!

//Jimmy "Huskan" :)

TÅRDRYPANDE FARVÄL!

Hej!

Igår hade vi ett tårdrypande avsked av våran mexicanska vän Aida. Det var rätt jobbigt iom att vi vet att vi inte kommer att kunna ses på rätt länge. (Anky och Aida med tårfyllda ögon här under)

Anky och Aida kramas innan avfärden...

Så nu har Aida åkt hem till Mexico igen, känns tråkigt men vi är ju välkomna dit och hälsa på om vi vill, så vem vet...det kanske blir en resa till Mexico i framtiden.

KRAMAR!!!

//Jimmy "Huskan" :)

SUPER-TREVLIGT I TÖREBODA!

Hej på er!

Igår var jag, Anna och Annika med Jonny på en spelning i Töreboda. Det var riktigt roligt, lagomt med folk och de som var där var mest roliga människor. Några av de som var där kallade mig Markus Fagervall (ni vet han som vann idol 2006 eller nått), de tyckte att jag var så lik honom...hahaha...! (Jonny sjunger här under)


Och det blev dessutom ännu roligare när det visade sig att Hans och Maggan var i Töreboda och hälsade på Jessica denna helg, så de dök upp på puben och festade loss med oss. Riktigt roligt var det att träffa er alla, det måste vi snart göra om igen!!! (Annika, Anna och Maggan här under)

Och givetvis ska ni få ett foto av mej oxå från igår...här tillsammans med Jessica!

TACK allihopa för en supertrevlig kväll i Töreboda!

Ha en trevlig söndag alla HUSKOR därute!!! Det ska jag ha, ska snart se på skidskytte!

KRAMKRAM!!!

//Jimmy "Huskan" :)

LILLASYSTER 25 år!

Hej hopp!

Igår fyllde min underbara lillasyster 25 år, vilket vi firade idag, även om hon fick ett paket igår innehållande dvd-boxen Beverly Hills 90210 säsong 2. Jag och Mamma åkte till Anky för att fira henne med fika och present. Här öppnar Anky och Loke dagens present från mig och Jonny...


Visst ser Anky lycklig ut över presenten?!? :) Så här står det skrivet i ramen:

"Nu när du 25 ska fylla, vill vi dig med något speciellt hylla.
Många år har vi väntat, vi vet att du har längtat.
Så nu får du inte svimma, för nu är det dax att simma!
KORTSIMMET 2009..."


Så nu ska alltså min syster göra sitt första lopp i Vansbros vatten...LYCKA TILL!!! Efter presentöppning och fika "bakade" vi med Lokes lera, vilket var mycket roligt! Bakade spindel, snigel, katt och en massa annat skoj. (Loke visar stolt sin fina skapelse av lera)

Som ni ser så var det riktigt roligt att baka med lera, vi höll nog på i cirka två timmar...


Nu är det kväll och Jonny ligger och är sjuk i feber, jag börjar oxå känna mig krasslig i halsen, bläää! Ska försöka att kurera mig så jag slipper bli sängliggandes, för så vill jag inte börja det nya året...

Jag vill även dagen till ära passa på att GRATULERA min syster Anky här i min dagbok, även säga GRATTIS till Snuttis och Sonja! *GRATTISKRAMAR TILL ER ALLA*

Hej svejs, tack för mig idag!

//Jimmy "Huskan" :)

NYÅRSFIRANDET!

Hej alla Huskor!

Nyåret blev inte som det var planerat, så jag valde att vara hemma ensam och fira. Det visade sig bli rätt bra trots allt, sms:ade med Kikki och hon satt oxå ensam hemma, så vi bestämde oss för att spela bingo på nätet, dricka öl och vin, samt chatta med varandra. Låter kanske inte så kul men det var faktiskt rätt skoj! Vid 12-slaget gick jag ut på balkongen och tittade på fyrverkerierna. (Jimmy tittar på fyrverkerier här under)


Och här under ser ni Kikki fira nyår...

Vill önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

PUSS på er!

//Jimmy "Huskan" :)