LOST TESTET!

Hejhej!

Jag gjorde alldeles nyss ett test om vem jag skulle vara om jag var med i tv-serien LOST, och resultatet blev Jack eller Kate med följande motivering: "Du är en handlingskraftig ledartyp som snabbt skaffar dig överblick över situationen och ser vad som behöver göras. Du organiserar gärna upp saker och ting och sätter folk i arbete. Även om du inte själv besitter kunskaperna som behövs assisterar du gärna den som har dem. Du ser till gruppens bästa och försöker alltid hjälpa andra."
Lost
Så här får ni en bild av LOST-gänget! :)

Ha en bra dag!

KRAMAR från eran HUSKA! :)

MIN KÄRA MAMMA!

Hej hopp!

Onsdag idag och snart dax att gå iväg och träna på gymmet med Jonny och Anton. Vill passa på att GRATULERA min kära Mamma som fyllde år igår, HIPP HIPP HURRA! Passar även på att GRATTA Daniel som även han fyllde år igår! *GRATTIS*
Anky och Mamma
Fotot är på min Syster Anky och min Mamma Vivi-Anne.

Ha en trevlig dag!

KRAM på er alla HUSKOR därute! :)

//Jimmy "Huskan" :)

NU SKA FETTET BORT!

Tjenare!

Ojojoj, vad jag har varit duktig idag, tog mig till gymmet och tränade med en personlig tränare, det var skoj! Men jobbigt, och så ska det ju vara, det ska kännas att kroppen har fått jobba. :) Så nu ska fettet bort, iallafall en del av det! :) Ska hoppa in i duschen nu! :)
Jimmy
Fotot är på mej från midsommarfirandet i Brintbodarna.

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)


ROLIGT NÄR ALLT ÄR KLART!

Tjenare!

Det är söndag och jag är TRÖTT! Det har varit en intensiv vecka och helg men rolig. Jag har ju haft hand om lille Loke när Anky har jobbat. Jag har även jobbat med att klippa ihop Expedition Scout filmer och det tar ju en del tid och kraft oxå...men det är bara roligt när allt är klart!
Robinson 2003
Fotot ovan är på "mina idoler" i riktiga Expedition Robinson 2003!

Nu ska jag dricka the och äta smörgås, för Jonny har fixat det, vad rart!

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

YEAHYEAH!

Hejhej!

Som ni alla ser så har jag fixat till min hemsida lite nu, och gett den ett lite fräschare utseende. De senaste dagarna har varit rätt så intensiva, har badat i Gustavsvik, haft besök av Annika, Stina och Stefan. Igår var jag & Jonny och spelade bingo, och JAG VANN!!! *YEAHYEAH* :)
Exp.Scout 2000!
Jag och deltagarna i Expedition Scout 2000, ser ni på fotot ovan!

Vi hörs en annan gång!

KRAM!!!

//Jimmy "Huskan" :)

VARIT HEMMA OCH SLÖAT!

Tjenixen alla HUSKOR!

Idag är det söndag och jag är lite seg, var ut och dansade med Frida och Linnéa igår på Harrys, det var roligt att få dansa av sig lite! :) Idag har jag varit hemma och slöat, skulle kunna säga att det har varit en riktig slödag! Sånna är ju riktigt härliga! :)
Robinson Jimmy
Fotot ovan är på mej från den underbara ön Lissön! Jag håller på att fixa inför en tävling till Expedition Scout!

KRAM på er!!!

//Jimmy "Huskan" :)