MIN HELG!

Hejhej!

Tänkte berätta om min helg, har hur som helst haft en rolig helg. I fredags var jag och kollade på min kusin Antons teater föreställning som han gjort i skolan. Anton var jätteduktig på scenen, vilken stjärna! :) Och jag måste även tillägga att eleverna som framförde teatern var mycket bättre än själva pjäsen, så en stor eloge till alla er på scenen! Igår lördag var det fest för Stefan som fyllde 40 år, vi var och firade honom tills sent inatt. Det var jättekul, och jag fick dansa av mig en hel del! *YUPPZ* Jag hade även hittat på några små hyss för Stefan, hoppas att han uppskattade dom...hehe! :) Så, ETT STORT GRATTIS TILL DIG STEFAN! (40-åringen Stefan på bilden här under)
image215
Idag söndag är jag lite seg och slö, men det brukar ju vara så efter att man varit på fest! Vill dagen till ära passa på att GRATULERA vännen Frida som fyller år idag! *HIPP HIPP HURRA* Hoppas du får en trevlig och huskig dag!!! (Frida på fotot här under)
image216
Nu ska jag laga mat, blir tacopaj, mums!

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

MINA GRÖNA FINGRAR!

Hej Svejs!

Igår uppdaterade jag flera av mina sidor på min hemsida, blev rätt bra om jag får säga det själv! :) Så det är bara att ni går in och kollar, en ny tävling finns där nu bla annat, och flera foton i mitt fotoalbum! Den senaste tiden har jag jobbat med Expedition Scout 2001 filmen, var inte nöjd med hur jag tidigare klippt ihop den, så jag gjorde om den. Det var drygt men helt klart värt det. (Bilden är från Expedition Scout 2001)
image214
Igår var jag och tränade på gymmet, drygt var det men det är väl bara att gå dit om jag vill ha ett resultat skulle jag tro. Även om jag bara tycker att jag blir tjockare av att träna...! Hann även med att ta fram mina gröna fingrar igår och pilla lite med blommorna. Ikväll kommer min kusin Frida hit, ska bli kul att träffa henne.

Ha en riktigt huskig dag alla huskor därute!

PUSS OCH KRAM!

//Jimmy "Huskan" :)

ÄLSKAR ER!

Hej på er!

Igår var jag och hämtade lilla charmtrollet Loke på dagis, sedan var jag barnvakt åt honom tills klockan blev 20. Då var det dax för mig, Jonny, Tine och Tove att bowla. Det var roligt, vann över dom alla 1 gång iallafall. *STOLT* (Loke på bilden här under)
image212
Annars så är det väldigt mycket sorg och annat jobbigt för många vänner/anhöriga runt omkring mig just nu. Ni ska veta att jag tänker på er allihopa, älskar er alla! Skickar med en fin liten ängel till er allihopa!
image213
Ha en trevlig fredag alla som läser detta, jag ska kolla på friidrott ikväll och umgås med Jonny, Nathalie, Richard och Angelica.

KRAM OCH HEJ!

//Jimmy "Huskan" :)

HIPP HIPP HURRA FÖR MIG IDAG!

Hejhej!

I förra veckan hade jag så mycket besök att jag inte hann skriva någon blogg. Det var Annika, LiseLotte, Edith, Mamma, Mormor och Jojo som kom på besök då, vilket var väldigt trevligt! Och idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, det är nämligen min födelsedag och jag har inte direkt planerat in nått firande just idag, kanske det blir i helgen istället. Vaknade idag och fick en present av Jonny, en resa utomlands, den ser jag fram emot! *TACKAR JONNY* Så...HIPP HIPP HURRA för mig idag! :) (Fotot är givetvis på mig)
image210
Vill önska er alla en riktigt trevlig dag, och även passa på att TACKA SÅ JÄTTEMYCKET för alla grattis sms, grattis brev och presenter!
image211
Och så vill jag TACKA min kompis Kikki för detta fina kort (ovan)!!!

STORA KRAMAR!!!

//Jimmy "Huskan" :)

ETT STORT GRATTIS!

Tjenixen!

Nu är det september, tänk vad fort tiden går. Sommaren försvann som vanligt alldeles för fort. Och kallt är det ute på kvällarna nu oxå, burr! Idag får jag besök av min kompis Annika, ska bli kul att få leka med henne i några dagar. Vill passa på att dagen till ära säga ETT STORT GRATTIS till min kusin Frida, som fyller tonåring idag! HURRA HURRA HURRA! (Födelsedags-tonåringen Frida på bilden här under)
image209
Jag önskar er alla en riktigt huskig tisdag, för det tänker jag själv ha! :)

KRAMKRAM!

//Jimmy "Huskan" :)