VÄLDIGT JOBBIGT!

Hej!

Den senaste tiden i mitt liv har varit omtumlande. Det har varit väldigt jobbigt, har varit så ledsen och nere, och är det fortfarande. Har även lyckats få magsjuka, och det är helvetiskt jobbigt! Vill bli frisk nu, orkar inte vara sjuk just nu, bläää!
image232
Dagens ljus är tänt för min älskade Mormor, TÄNKER PÅ DEJ!

Vill även upplysa er alla om att det finns en ny tävling att vara med i...!

KRAM från en sjuk Jimmy "Huska"

JAG ÄLSKAR DIG MORMOR!

Hej!

Idag går alla mina tankar till min älskade Mormor Anny! Krya på dej, hoppas allt blir bra igen. Jag älskar dig Mormor! (Min underbara Mormor och jag på fotot här under)
image231

//Jimmy

MIN HUSKIGA KUSIN ANNELIE!

Hej på er!

Nu är det måndag igen, tycker det är måndag mest hela tiden. Idag har jag jobbat på städxpressen igen, det gick ganska fort, och det känns i benen kan jag säga nu när jag kommit hem. Man sitter nämligen nästan ingenting på det jobbet. Idag vill jag GRATULERA min huskiga kusin Annelie som fyller år. HIPP HIPP HURRA!!! (Annelie på bilden här under)
image230
Resten av denna dag tänker jag tillbringa i sängen för att kolla på film.

Ha en bra måndag alla HUSKOR därute!

Kram!

//Jimmy "Huskan" :)

LÄNGTAT EFTER SNÖ!

Hej alla Pussungar!

Idag när jag vaknade så snöade det ute, och det är sååå mysigt! Jag har verkligen längtat efter att snön ska komma. Och nu har iallafall den första snön kommit, men jag antar att den inte ligger kvar så värst länge, tyvärr! Men jag njuter av den så länge den stannar kvar!
image229
Igår jobbade jag och städade rum på hotellet så det rykte ur mina öron...haha! Lilla Plopp han mår bara bra, han skuttar omkring längst nere i buren och är så gullig! Jag har inget speciellt för mig idag, är ju ledig och känner inte för att göra nått speciellt heller, skönt att bara få vara ibland.

Ha en riktigt huskig dag, hoppas ni alla får njuta lite av snön!

KRAMKRAM!

//Jimmy "Huskan" :)

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN...PLOPP!!!

Hej alla Raringar!

Idag har det varit en jättebra dag, det är så att en liten chinchilla bebis har fötts i chinchilla buren. Så nu är Polly och Pigall föräldrar till en liten sötis. Troligtvis är det en liten chinchilla hane, om nu undertecknad har sett rätt, då kommer han att få namnet Plopp! Och här under kan ni se underverket på bild!
image226
Idag har jag även varit barnvakt till Loke, vi var ute och lekte en massa, och roligast tyckte han nog att det var att ramla i leran. Det blev kläderna fulla med lera och han njöt verkligen av att få kleta ner sig helt och hållet, vilket busfrö! :) (Loke på fotot här under)
image227
Måste även passa på att nämna att jag, Loke, Anky, Jonny och Angelica var och badade med Loke i fredags i en simbassäng, vilket var mycket roligt! Loke stormtrivdes som fisken i vattnet! Så det måste vi göra om snart igen!

Ha en trevlig lördag!

Puss och kram!!!

//Jimmy "Huskan" :)