MOSTER EWA!

Hej på er!

Idag är det valborg och jag ska till Hallstahammar och festa till Schlagermans musik. Det ska bli kul, var rätt länge sedan som jag var ut och partade. Vad jag vet så blir det jag, Dino och Stefan som åker dit ikväll, men fixas det fram en till bil så kommer vi att bli fler som åker. Idag vill jag passa på att GRATTA min moster Ewa som fyller år, HURRA HURRA HURRA! *GRATTISKRAM TILL DEJ* (Moster Ewa på bilden här under)
image315
Ha en riktigt huskig  valborg alla HUSKOR därute!!!

//Jimmy "Huskan" :)

ANNELIE OCH JAG!

Tjenixen!

Idag är det onsdag, vilket betyder att jag måste gå på vuxen-dagis-träff på Arbetsförmedlingen, usch! Fint väder är det ute, så jag hade hellre tagit en promenad ute. Har nyligen haft besök av min huskiga kusin Annelie, vilket var väldigt trevligt! Gjorde väl inte så värst mycket aktiviteter, men vad gör det när vi skrattar nästan hela tiden tillsammans ändå?!? Tog några foton som ni ser här under. (Annelie på detta fotot)
image314
Och ett väldigt snyggt foto av Annelie här under... :)
image313
Och här under är vi tillsammans Annelie och jag!
image312
Ha en trevlig dag alla HUSKOR därute, det ska jag försöka att ha trots besöket på arbetsförnedringen!

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

MOSTER CARINA!

Hej!

Idag vill jag GRATULERA min härliga moster Carina som fyller år! HIPP HIPP HURRA, hoppas du får en underbar dag!!! Massor av GRATTISKRAMAR till dej! (Moster Carina på fotot här under)
image311
Ha en bra dag alla HUSKOR därute!!!

//Jimmy "Huskan" :)

MEST JOBB!

Hej på er!

Den senaste tiden har jag mest jobbat på hotellet, det har varit helt ok och det känns bra att ha ett jobb. Känns även bra att jag får jobba mer nu än innan. Har även jobbat idag och är ganska seg och trött i kroppen just nu. Igår efter jobbet var vi ut och grillade på berget här bakom vårat hyreshus. Det är ett väldigt bra ställe att grilla på, och det var trevligt att vara ute i naturen i några timmar. Vi grillade och flamsade, ungarna spelade lite fotboll och några vuxna var med på kottkrig...haha! Skickar med några bilder från grillningen på berget!
image307
Här under väntar vi på att grillmaten ska bli färdig...
image308
Och här under ser ni Anna Stalkersson, Jimmy Huskan och Fia Pullan...
image309
Flamsiga Fia och Jonny trivdes på berget...
image310
Så nu vet ni vad jag haft för mig den senaste tiden. Imorgon ska jag jobba igen, så det blir nog en tidig kväll ikväll!!!

Ha det så bra tills vi hörs igen alla HUSKOR därute!!!

PUSS på er!!!

//Jimmy "Huskan" :)

GRATTIS ALLA TRE!

Hejsan Hej!

Idag vill jag passa på att GRATULERA min härliga kompis Erika på hennes 28-års dag. JÄTTEGRATTIS och GRATTISKRAMAR till dig, hoppas du får en riktigt härlig dag med massor av paket och tårta! (Erika på bilden här under)
image306
Även min älskade Mormor har fyllt år nyligen, hela 72 år. Massor av GRATTIS i efterskott!!! (Mormor på bilden här under)
image305
Och så har även min mysiga vän Fia fyllt år, så HIPP HIPP HURRA för dej! (Fia här under) 
image304
MASSOR AV GRATTISKRAMAR till er alla tre!

//Jimmy "Huskan" :)

VÄRLDSPREMIÄR FÖR EXP.SCOUT 2007!

Tjenixen!

Den 30/3 var det återträff och filmpremiär och världspremiär (!) för Expedition Scout 2007 i Vansbro. Det kom ca 35-40 personer och kollade på filmen från ön. En jättetrevlig filmvisning och prisutdelning till de tappra deltagarna var det tycker jag. Många skratt från publiken var det, så jag vet att folk var nöjda och glada när de gick hem från filmvisningen. (Några ur publiken här under)
image299
Duktiga och "HUSKIGA" Linnéa tar emot sitt välförtjänta diplom av mig...
image302
Alla vi från LissÖn tillsammans med årets diplom...
image300
2007-års Raring Nathalie och 2007-års Robinson Sabina med sina vinster...
image301
Jokern AnneSofie och Jimmy (jag)....
image303
Nu lämnar jag 2007-års expedition bakom mig och ser fram emot Expedition Scout 2008, det ska bli skojsigt som bara den! :)

TACK alla ni som kom och kollade på filmen från äventyret på ön!

KRAMKRAM!

//Jimmy "Huskan" :)

VAR DE PÅ BLÅKULLA?

Hej på er!

Ja jag vet...jag har varit urdålig på att uppdatera min blogg den senaste tiden, men nu ska ni få veta vad jag har varit med om. Jag får väl börja med påsken som firades hemma hos Stefan i Örebro. Vi var väl ca 20 personer som firade påsk, åt god mat och umgicks. Detta året såg jag nästan inga påskkärringar alls, var de på Blåkulla kanske?!? :) Här kommer några foton från påsk! (Anky och Jonny här under)
image293
Mamma och Stefan har nyss njutit av påskmaten...
image294
Guttan var go och gla...
image295
Emil och Loke busade...
image296
Kusinerna Linnéa och Angelica gjorde hyss... :)
image297
Och så jag då...ingen kommentar till detta fotot...HAHA! :)
image298
Det var en riktigt lugn påsk i år, fast jag saknade att ge godis till påknackande påskkärringar. Jag kom på en annan sak oxå...kan någon berätta för mig varför det inte finns några påsksånger?

Vi hörs snart igen alla HUSKOR därute!

PUSS på er!!!

//Jimmy "Huskan" :)