SOV SÅ GOTT LILLA PAPPA!

Hej!

Om någon timme så är det exakt 6 år sedan som jag fick beskedet att min pappa hade hittats död. Jag minns det som om att det var igår. På den tiden jobbade jag natt på Procordia Food i Vansbro, och vi hade våran första rast vid 24-tiden. Där satt jag och åt mat och allt var som vanligt, trodde jag. Helt plötsligt knackade det på fönstret vid bordet som jag satt vid. Det var min mamma som stod där och ville att jag skulle komma ut och prata med henne. Jag gick ut och då berättade hon för mig att min pappa hade hittats död i sin lägenhet av en utav hans kompisar. Jag vet faktiskt inte, helt ärligt, hur jag kände just då, minns att jag blev helt tom inombords. När jag gick tillbaks in till mina arbetskamrater förstod de att nått hemskt hade hänt. Jag berättade som det var och de kramade genast om mig, och så tyckte dom att jag skulle åka hem. Men jag kände att om jag åkte hem från jobbet, så skulle jag ändå bara ligga vaken och tänka på vad som hade hänt, så jag valde att stanna kvar. Kände att det var bättre att ha människor runt omkring mig, än att ligga ensam i min säng och grubbla. Så jag jobbade tills klockan var 03.30, sedan åkte jag hem. (Bilden här under är på lilla jag och min pappa)
image224
Jag kände bara att jag ville skriva några rader om min pappa just idag, till minne av honom. Och det känns skönt att ha gjort det nu. Sov så gott lilla pappa, vi ses i Nangijala...

//Jimmy "Huskan"

NÄR JAG INTE SKREV BLOGG PÅ LÄNGE!

Hej alla Raringar!

Nu tänkte jag fortsätta att berätta om vad jag hade för mig när jag inte var inne här och skrev blogg på länge. Det var så att jag och Linnéa åkte en snabbis till Vansbro. Den korta tiden där hann jag med att träffa Mamma, Mona och Maria, kul! Hann även med en helt underbar utflykt till Lissön, som jag kommer att visa bilder och berätta mer om en annan gång här i min blogg. Tyckte verkligen att det var skönt att få komma bort från stan en kortis! (Fotot är på mig från Lissön, i ö-rådet)
image219
Väl tillbaka i Örebro var jag världens bästa morbror åt Loke, alltid kul när han kommer på besök! (Loke på bilden här under)
image222
Har även fått besök av Emma och lilla Alva, det var riktigt trevligt! (Emma och Alva här under)
image223
Jag har även fått tag i ett extrajobb som städare på ett hotell här i stan, har bara jobbat en dag hittills pga att jag fick feber i några dagar, och mådde allmänt kasst, som man gör när man har drabbats av en förkylning. Men nu är jag feberfri och det känns bra, men jag är inte på topp än, så jag försöker fortfarande att kurera mig och ta det lugnt i några dagar till. Jag har alldeles nyss kollat på Idol på tv, och jag blir mest arg när jag ser på det programmet, tycker det är konstigt att bara tjejerna skickas hem, tycker flera av killarna borde åkt hem för länge sedan. Ikväll tycker jag iallafall att Marie sjöng häcken av de andra deltagarna, så det så!

Ha det så bra alla HUSKOR därute, vi hörs snart igen!

MÅNGA KRAMAR!!!

//Jimmy "Huskan" :)

MIN SNÄLLA MAMMA!

Hej på er!

Idag vill jag GRATULERA min snälla Mamma som fyller år, hipp hipp hurra, hoppas du får en riktigt härlig dag! Vi kommer och firar dig en annan dag! (Mamma Vivi-Anne på bilden här under)
image221
Vill även passa på att GRATULERA min kompis Daniel som även han fyller år idag, JÄTTEGRATTIS till dig!

Nu ska jag bädda ner mig, har nämligen råkat ut för en förkylning med feber och en massa snorande...usch! Ha det så bra alla HUSKOR därute!

KRAM från Jimmy "Huskan" :)

NU ÄR JAG TILLBAX!

Hej alla Huskor!

Nu är jag tillbax här och skriver blogg igen efter en tids uppehåll.
Jag har haft problem med min hemsida, så därav inga bloggar här på ett tag, men nu är det iallafall fixat!
Sedan jag skrev senast har jag varit med om en hel del. Den 28/9 hade vi fest för min kusin Anton som fyllde 18 år då, det var jättekul och JÄTTEGRATTIS till dig Anton i efterskott!!! (Anton på bilden här under)
image217
Helgen efter det var jag på inflyttningsfest hos raringarna Erika och Linni, det var verkligen roligt att festa och huska oss tillsammans den kvällen! Så TACK för en jätterolig fest kära grannar!!! :)

Vill oxå passa på att GRATULERA Tea och Magnus som fick en liten dotter den 7/10 som ska heta Natali!!!

Skriver mer om vad jag har haft för mig efter den 7/10 i nästa blogg!

Ha det så bra alla Huskor, kom ihåg att kolla in min nya tävling på www.huskan.dk!

KRAM från mej!

//Jimmy "Huskan" :)