SOMMARKOSSA!

God kväll!

Idag är det tisdag och just nu känner jag mig riktigt sliten och trött! Idag har jag varit till IKEA med Anky, Jimmie och Loke, det var trevligt men jag köpte inget. Har egentligen inte gjort så mycket idag mer än att varit social mot alla människor som bor på vandrarhemmet "Enrisvägen"!!! :)
Kossa
Nu ska jag ta och käka lite god mat med alla människor som är här, det ska bli gott! Skickar med en rar sommarkossa till er alla! *MUUU*

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan"

NATTDOPP!

Tjenare!

Nu har jag kommit hem efter midsommarfirandet i Brintbodarna. Det var trevligt att komma ut i naturen några dagar och få njuta av god mat, trevligt sällskap, sitta och mysa runt elden, sova i husvagn, spela kubb, nattdopp, leta musslor och få knottbett! :)
Bad
Bilden ovan är från nattdoppet, det var jag och Linnéa som vågade oss på det! (Jag längst bort på bilden)!!!

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan" :)

MUMSIGA JORDGUBBAR!

Hej hopp!

Idag ska jag åka iväg med husvagnen för att fira midsommar någonstans i Dalarna. Det är jag, Jonny, Linnéa, Guttan, Stefan, Tobias, Andreas, Linnéa och Casper som ska fira tillsammans. Det blir nog trevligt skulle jag tro!
Jordgubbar!
Jag hoppas att ni alla får chansen att äta några mumsiga jordgubbar nu i midsommar, men hoppa över sillen, den är bara vidrig! GLAD MIDSOMMAR önskar jag er!

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan" :)

FOTBOLLSKVÄLL!

Hej alla trogna läsare!

Idag är det tisdag och jag ska väl kanske berätta att jag nu är så gott som frisk, och det är UNDERBART! Har börjat att planera inför Expedition Scout 2006, så jag hoppas att det ska bli det bästa året på LissÖn, hittills!!! Har en hel del spännande saker på gång, men de kan jag inte skriva om här för allt som kommer att hända på den öde ön, är superhemligt!!! Snart är det dax för fotbollskväll, ja...jag är egentligen inte så intresserad av fotboll, men det kan vara kul att kolla när det är VM och Sverige som spelar.
Silvia Night
Passar på att ta med ett foto på "Drottning-Huskan" Silvia Night från Island! Henne skulle det vara kul att få se i en fotbollsmatch! :)

Ha en trevlig tisdag, så hörs vi snart igen!!!

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan" :)

BILDBEVISET!

Tjenare!

Tänkte att det behövdes ett bild bevis på att jag träffat Linda Bengtzings bil, så håll till godo!!!
Jimmy och Lindas bil!
Nu är jag och bilen riktigt bra polare! *GARVAR*

//Jimmy Huskan :)

LINDA BENGTZINGS BIL!

Hejsan hej!

Idag är det torsdag och jag är fortfarande inte helt frisk. Det jobbigaste är på nätterna för det är så otroligt svårt att sova...för direkt som jag lägger mig ner så hostar och hostar och hostar jag...det är jobbigt att vara jag just nu! *SUCK* Men nu har jag hostmedicin som jag hoppas ska hjälpa!
Linda Bengtzing
Igår kväll var jag ner till Stadsparken här i Örebro för att se och lyssna på Linda Bengtzing (Fotot ovan). Linda var givetvis kanonbra och hon sjöng låtarna:  "Alla flickor", "Jag ljuger så bra" samt "Kan du se"! Jag och Anton passade även på att bekanta oss med hennes bil...det ni! (Det finns bildbevis!!!) Nu ska jag ta och fortsätta att hosta sönder mig, ha det så bra alla HUSKOR därute!

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan" :)

HELGEN SOM GÅTT!

Hejhej!

Idag är det söndag och jag är fortfarande sjuk, och jag tänkte berätta vad jag haft för mig i helgen. I fredags tog min kusin Linus studenten, var till skolan och firade honom. På eftermiddagen åkte vi till Vansbro för att sedan på kvällen lyssna på Schlagerman som sjöng på hotellet i Dala-Järna. Det var riktigt roligt och många av mina vänner var med dit och festade! *TACK FÖR EN JÄTTEROLIG KVÄLL*
Fest i Dala-Järna!
Fotot ovan är från kvällen i Dala-Järna! (Johan, Jimmy, Catrin, Frida och Annika) Igår lördag åkte vi tillbax till Örebro, Jonnys pappa fyllde 60år så vi firade honom hela kvällen. Idag så har jag inte orkat göra så mycket ännu, har ingen feber men hostar och så...väldigt jobbigt att vara förkyld när det är så varmt ute och inne i lägenheten! Ikväll tror jag att det blir äventyrsbowling för min del! Ha det så bra och njut av värmen från solen!

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan" :)