PARTY PÅ HOTÄLLÄ!

Hejsan!

I lördags var jag med Jonny på spelning i Dala-Järna, det börjar kännas som om att jag är på turné med Jonny just nu, haha. Det var riktigt roligt faktiskt, är inte så van vid att fester i Vansbro Kommun är så speciellt roliga men det var verkligen jätteskoj!!! (Anne-Sofie, Lise-Lotte och Maria hittade stjärnan Jonny på dörren utanför hotellet i Dala-Järna)


Väl inne på hotellet köpte vi lite vuxendricka och det var gott, haha...(Jimmy och Anne-Sofie skålar)

Jonny och Kikki trivdes ihop på hotellet...

Det blev en kväll med massor av dans, flams och allmänt trevligt...det var även kul att träffa mina tremänningar Ann och Marie och ta en svängom med dom oxå! (Jonny och Lise-Lotte här under)

Fick lov att fota detta "lås" som satt inne på toaletten...haha...det är så mycket Dala-Järna över det tycker jag...hahahaha!

TACK för en supertrevlig kväll alla HUSKOR som förgyllde den! Ser fram emot nästa gång som vi ska parta på Myrbacka Hotell! :)

KRAMKRAM!

//Jimmy "Huskan" :)

SHOPPING PÅ WILLYS!

Hejhej!

Här om dagen följde jag med min syster för att handla. Och jag måste ju säga att jag aldrig har sett någon som handlat så mycket, kundvagnen var verkligen överfull, haha! Men kul var det hur som helst. (Anky med fullproppad kundvagn här under)

Men hon shoppar ju mat för en hel månad varje gång som hon handlar, så det kanske är nått man skulle ta efter?!?

Och jag lyckades bli lite osams med kassörskan på Willys...ville växla en femtiolapp för att jag skulle kunna ta loss en kundvagn (behövde alltså mynt), men det gick inte att växla, man fick inte växla pengar sa kassörskan. Men då blev jag irriterad...och det slutade med att jag fick växel så jag kunde hämta en kundvagn...haha, jag har nog blivit en skata... :)

KRAM på er!!!

//Jimmy "Huskan" :)

NÅGRA RADER!

Hej på er!

Passar på att skriva några rader till er nu när jag har lite tid över. Jag har som ni alla vet jobbat med Expedition Scout 2008 filmen den senaste tiden. Har även hunnit med en festkväll i Töreboda, var dit med Jonny, Maria, Annika, Fia och Emil. Det var en mycket trevlig kväll och intressant skulle jag nog kunna säga oxå. Haha! (Maria och Annika utanför feststället)


Här ser ni Jonnys "fans" tillsammans med Fia och Maria...

Alltid trevligt att festa i Töreboda, får väl se när det blir nästa gång.

Jag har även jobbat en del den senaste tiden, vilket har varit bra och ont i ryggen. Fick nyligen magsjuka som inte var så roligt, men nu är det över som tur är.

Vill passa på att GRATULERA Mona och Johnny som fått en liten flicka, grattis! Är så glad för eran skull!

Ha det bra tills vi hörs av igen!

KRAMKRAM!

//Jimmy "Huskan" :)

JAG KLIPPER FILM!

Hej på er!

I lördags firade vi Nathalie i efterskott med en tur till en pizzeria, vilket hon hade önskat. Sen åkte vi till ett varuhus och köpte en present till henne som hon önskat. En trevlig dag med 17-åriga Nathalie. (Nathalie på bilden här under)


På kvällen var jag på schlagerfest hos Frida och det var mycket trevligt! Var nöjd med att Sarah Dawn Finer gick till final, men jag fattar inte att Ugglan kunde få en finalplats?!? Om Ugglan vinner så kommer jag att skämmas i ESC...

För er som undrar varför jag skriver, sms:ar och hör av mig så lite till er så lite just nu och de senaste dagarna, så ska ni veta att jag klipper ihop filmen "Expedition Scout 2008". Så just nu fokuserar jag på den till 100%.


Vi hörs en annan gång alla älskade HUSKOR!

Kramkram!

//Jimmy "Huskan" :)

GRATTIS ALLA TRE!

Hej!

Idag vill jag GRATULERA Stina och Nathalie som fyller år, hoppas eran dag blir härlig med tårta och massor av paket! (Stina och Nathalie här under)



Vill även passa på att GRATTA Vivi-Anne i Bomle (inte min mamma)  som nyss fyllt år, STORT GRATTIS!

GRATTISKRAMAR till er alla tre!

//Jimmy "Huskan" :)

KILLING ME TENDERLY!

Tjing!

Måste ju skriva några rader om melodifestivalen oxå. Tänkte när jag hörde låten "Killing me tenderly" att nu har jag min vinnare i år, men tji fick jag, den gick inte ens vidare bland de 5 bästa. Så jag blev riktigt besviken, för jag gillar verkligen den låten. Många bra låtar i detta startfält till skillnad från förra veckan. Till helgen blir det andra chansen och då håller jag på Amy Diamond och Sarah Dawn Finer. (Anna Sahlene och Maria Haukaas Storeng här under, mina vinnare i lördags)



KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

BLÅ OCH MYSIG!

Hej!

Igår fick min inneboende Maria nyckeln till sin lägenhet. Den är blå och väldigt mysig, så i den kommer hon säkert att trivas. Dagen igår var det att hjälpa till i lägenheten med Maria och Jonny, sen jobbade jag även en del med filmen från ön, kul! (På fotot under ser ni Maria alldeles innan hon får se sin nya lägenhet, visst ser hon lycklig ut?!?)


PUSS på er!!!

//Jimmy "Huskan" :)

LILLA EDITH 2 ÅR!

Hej!

Idag vill jag säga HIPP HIPP HURRA till mitt lilla gudbarn Edith som fyller hela 2 år! JÄTTEGRATTIS till dej, hoppas du får en rolig dag med massor av paket och tårta. Jag kommer och firar dig inom kort. (Edith här under)


Många grattiskramar från mej!

//Jimmy "Huskan" :)