SCHLAGERFEST!

Hej!

I lördags hade jag och Jonny schlagerfest. Det kom runt 30 personer hit och det var väldigt trevligt! Först hade jag fixat ett schlagerquiz med frågor, sång, gissa vad som händer under uppträdandet och gissa introt. Sedan kollade vi på melodifestivalen deltävling 3 på tv:n och satte poäng på låtarna, kläderna osv. Min personliga favorit var Caracola...! Vill dela med mig av några foton från schlagerfesten...temat var glitter...så här kommer lite schlagerfest-bilder! (Linnéa och Jimmy)

image275
(Erika, Linnéa, Linni och Jimmy)
image281
(Emil, Anna, Jonny och Fia)
image282
(Anky och Emma)
image276
(Erika, Jimmy och Madde)
image277
(Linus och Dino)
image278
(Jonny och Fia)
image279
(Mariana och Malena)
image280
Så, TACK alla som kom och förgyllde schlagerfesten!

GLITTERKRAMAR!!!

//Jimmy "Huskan" :)

LINNÉA FYLLER TONÅRING!

Hejhej!

Idag vill jag gratulera min huskiga kusin Linnéa som fyller tonåring! Hoppas du får en riktigt härlig dag med tårta, paket och nudlar... :)

image274
GRATTISKRAMAR FRÅN MEJ!!!

//Jimmy "Huskan" :)


HOPPAS DET ÄR SANNAS ÅR I ÅR!

Hej på er!

I fredags blev det en spontanfest här hemma, det var jag, Jonny, Erika, Karin, Linni, Stefan, Anna, Emil och Fia som hade en trevlig kväll tillsammans. Kul med spontanfester, de blir ofta väldigt bra, så det har jag gärna flera gånger. (Karin, Erika och Jimmy på fotot här under)
image270
Och i lördags var det dax för melodifestivalen igen. Lyckades inte gissa rätt på finalisterna denna gång, men det är jag bara glad över att jag inte lyckades med. För underbara Sanna Nielsen hamnade i finalen, det är hon välförtjänt! Vilken underbar låt "Empty Room", tårarna bara rann nedför mina kinder när hon sjöng den. Och givetvis röstade jag på henne oxå. Så jag är jätteglad över att Sanna är i final, och att så många verkar ha gillat henne i år. Jag har ju alltid gillat Sannas låtar i melodifestivalen, men i år verkar det som om att väldigt många har tagit hennes låt till hjärtat. Så här skrev några vänner till mig om Sanna: "Sanna var klart bäst, hoppas hon vinner i år", "Mitt hjärta brast och jag grät och det kändes som om att tiden stod stilla. Klart bästa hon gjort. Sanna Rules", "Suveränt gjort av henne, det gick rakt in i hjärtat". Så...nu hoppas jag att det är Sannas år i år, att hon helt enkelt vinner melodifestivalen 2008! Jag vet att det är två deltävlingar kvar, men jag har redan min favorit till segern, anar att jag inte kommer att ändra mig på den fronten. En annan sak som är lite rolig när det gäller Sanna Nielsen och melodifestivalen...mina vänner vet hur mycket jag älskar Sannas röst, och när det går bra för henne, får JAG GRATTIS-SMS! :) (Sanna på bilden här under)
image271
Idag har jag inte så mycket för mig, håller på att föra över filmen från ön till dvd, och det tar ju en massa tid. Ha en härlig måndag alla HUSKOR därute!

PUSS på er!!!

//Jimmy "Huskan" :)

SCHLAGER-EXPERT-STJÄRNA!

Tjenare!

Kom på att det vore ju lite konstigt om inte denna schlagertokiga Huska skrev något om den första deltävlingen i MelodiFestivalen 2008. Tyckte den första deltävlingen var ganska dålig. Låten som jag gillade mest och som jag röstade på var den med Velvet. Men den åkte ju ut ur tävlingen med dunder och brak tyvärr...(Velvet här under)
image268
Jag gillade även låten med Amy Diamond, så jag är glad över att det svenska folket röstade den till final. (Amy på bilden här under)
image269
Och jag kan ju även avslöja för er alla att jag faktiskt tippade både Amy Diamond och Christer Sjögren till final, så min schlager-expert-stjärna lyser fortfarande starkt! Ska bli riktigt spännande att se på delfinalen nu på lördag, då kommer ju min stora idol att medverka....Sanna Nielsen såklart!

Ha det bäst, tills vi hörs av nästa gång!

Puss och kram på ALLA HJÄRTANS DAG!!!

//Jimmy "Huskan" :)

KONSERT MED JILL JOHNSON!

Hej på er!

Igår var jag, Jonny, Anky, Mamma och Angelica på en konsert med Jill Johnson. Jill är en av mina favorit artister, och hon är en sådan duktig sångerska, så det var verkligen en riktigt bra konsert. Vi tog några bilder med Jill som ni kan se här under! (Angelica, Anky, Jill och Jimmy innan konserten börjat...)
image264
Här är Jill Johnson på scenen under konserten.
image265
Angelica och Jill ser ni här!
image266
Och slutligen Jill och Jonny på bild.
image267
En otroligt trevlig kväll med Jill måste jag säga. Detta var den andra gången som vi gick på henne, och det blir fler gånger i framtiden hoppas jag.

Ha en bra måndag!

Puss och kram!

//Jimmy "Huskan" :)

FILMAT ROBINSON-SABINA!

Heeeeej!

Idag har jag haft fullt upp med att intervjua och filma RobinsonSabina. Det var riktigt skoj, blev en hel del skratt och galna upptåg! :) Så när jag får tid ska jag sätta igång och klippa ihop extramaterialet till Expedition Scout 2007 filmen. Så alla ni som är intresserade av att se vad vi haft för oss idag...ni får vänta tills det är premiär för Expedition Scout 2007 filmen! (Bilden här under är på Sofie Af Stalkersson och RobinsonSabina, ett spännande möte dom emellan kan jag avslöja...hehe...)
image263
Vill även passa på att TACKA både Sofie och Linni för era härliga insatser, ni är GULD värda! TACK!!!

Vi hörs en annan gång alla HUSKOR därute!!!

Kramar från Jimmy "Huskan" :)