TA FLYGET TILL PARIS!

Tjenare!

Imorgon är det dax för mig, Jonny, Nathalie, Richard, Angelica, Anton och Guttan att ta flyget till Paris. Vi ska vara där Söndag-Onsdag så vi hinner nog med lite av varje under den tiden. Vad jag iallafall vet är att vi ska till EuroDisney en dag, och så tror jag att det blir en tur i staden Paris en dag, men vi får väl se vad vi hittar på för nått tok. Alla ni som känner mig vet ju om att jag är flygrädd så just nu försöker jag att intala mig att allt kommer att gå bra, jag har ju flygit flera gånger förrut, och alltid kommit hem helskinnad! Men jag känner alltid inför flygningar att jag är rädd och så tänker jag alldeles innan jag går ombord på planet, att detta kanske är sista gången som jag får gå med fötterna på denna jord...jaja, sån är jag...

Skickar med en bild på Paris By Night här nedan.
image161
Och en bild från EuroDisney här under!
image162
Jag vet iallafall att vi kommer att ha det bra och roligt på vår resa, det är ju inte varje dag man får vara barn igen, och det ska jag försöka att ta tillvara på när jag är på EuroDisney! *SÅ DET SÅ*

KRAM till er alla, vi hörs när jag kommit hem från Frankrike!

//Jimmy "Huskan" :)

VI KÄKADE GLASS!

Hejhej alla Raringar!

Nu är det torsdag kväll och jag är rätt så trött, har läst en hel bok av Margit Sandemo idag, och den var spännande. Ja idag har även hunnit med att hämta mitt nya pass, varit på gymmet, hämtat paket på posten, tvättat och spelat yatzy med Guttan och Jonny. Så denna dag har gått fort måste jag säga. Igår var det en rätt så lugn dag, med bla bokläsning och yatzy...haha! Och i förrgår var jag barnvakt åt Loke, vi käkade glass, gungade och hade det roligt tillsammans. (Loke på bilden här nedan)
image160
Ha det så bra alla HUSKOR därute, vi hörs snart igen!

KRAMAR!!!

//Jimmy "Huskan" :)

NU ÄR JAG GUDFAR/FADDER TILL EDITH!

Tjenare!

I söndags var jag på dop för mitt gudbarn Edith. Dopet var på en fäbod, utanför Lindesnäs. Det var ett fint dop med fina sånger, bla av Mamma LiseLotte. Min uppgift som Gudfar/ Fadder är som följer:

"En fadders uppgift är att be för sitt fadderbarn och hjälpa det att lära känna Jesus och tro på honom. Det innebär att faddrarna ska hålla kontakt med sitt gudbarn hela livet, komma ihåg viktiga dagar som dopdag, julafton och födelsedag, engagera sig i barnet och stötta föräldrarna i att till exempel be aftonbön med barnet.

Ofta bär någon av faddrarna barnet till dopet. De kan hjälpa till i dopgudstjänsten med textläsning eller ljuständning. Efteråt får de ett fadderbrev som påminner om deras hedersamma uppdrag.

Förr skulle faddrarna fostra barnet om föräldrarna dog. Numera finns det ingen sådan regel. Idag är fadderskapet ett personligt och moraliskt åtagande.

Vilka väljer man då till faddrar? Många föräldrar ber sina syskon eller andra släktingar, andra väljer goda vänner. Om man väljer goda vänner utvidgar man släkten och därmed nätverket runt barnet. Den som är fadder är det för livet."

Fotot är från dopet: Prästen, Mamma LiseLotte, Pappa Johan, Edith, Gudmor Ida och Gudfar Jimmy.
image158
Och här under är LiseLotte, Johan och lilla Edith!
image159
Så nu är jag en MYCKET STOLT fadder till lilla Edith, det känns bra och som en ära att få vara fadder, och jag ska göra mitt bästa för att vara en sådan bra fadder som möjligt!

KRAM från numera Gudfar/Fadder Jimmy "Huskan" :)

EN JORDGUBBE PÅ NÄSAN!

Hejhej!

Midsommar firade jag vid Brintbodarna i husvagn. Vi åkte dit i fredags och stannade där i ett dygn. Det var riktigt trevligt, vi käkade gott, umgicks, spelade spel, plockade musslor och slogs med en massa knott! Nathalie, Richard och Angelica gjorde denna fina midsommarstång som Loke sitter vid här under.
image155
Och här under käkar hela gänget midsommar-tårta med jordgubbar som min Mor bakat *MUMS*
image156
Angelica med en jordgubbe på näsan här under!
image157
Så jag är nöjd med denna midsommar oxå, men jag kan ju säga att jag inte saknar knotten ett dugg nu!

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

PASSET ÄR HELT FÖRSVUNNET!

Hejhej!

Just nu är jag lite irriterad, för jag kan inte hitta mitt pass. Jag har letat överallt och det är helt försvunnet, så jag måste väl skaffa mig ett nytt idag. Fattar inte vart passet tagit vägen, och jag behöver ha det nu när jag snart ska åka till Paris i några dagar. Annars tycker jag det är skönt att få vara ledig just nu, för jag har så mycket inplanerat i sommar. I helgen blir det husvagn för hela slanten.
image154
Skickar med ett foto av Guttan, taget igår när hon fick håret färgat. Visst passar hon i Huska-frisyr!!!

Ha en trevlig dag!

KRAM!

//Jimmy "Huskan" :)

SKÖNT ATT VARA LEDIG!

Tjingeling!

Ursäkta att jag inte har skrivit på ett tag, men nu gör jag det iallafall. Jag har nu slutat på mitt vuxendagis, och det känns både skönt och tråkigt. Jag trivdes väldigt bra där, men nu är det sommar och jag erkänner att det faktiskt är skönt att vara ledig. I helgen var jag på fest hos Frida, efter det åkte jag, Linnéa och Erika till Nora för att festa vidare till Schlagerman. Det var hur som helst kul och bussresan dit var ju helt klart speciell...! *GO LINNÉA* Igår var det mest lugnt, hamnade mot kvällningen på bingon, var rätt kul och Jonny var den som vann mest, även om jag och Guttan fick ropa bingo några gånger. 
image153
Skickar med en bild av mig som har några år på nacken, men visst är den fin?!? :)

Ha en bra dag!

KRAM på er alla HUSKOR därute!

//Jimmy "Huskan" :)

MORGON-FRÅGOR!

Hej allihopa!

Idag tänker jag ge er alla några frågor som är bra att ställa till sig själv, jag använder dessa frågor på morgonen för att få en bättre start på dagen. Kanske dessa morgon-frågor passar någon utav er som läser detta?

Vad glädjer mig mest i mitt liv just nu?

Vad är jag tacksam för i mitt liv just nu?

Vad är jag stolt över i mitt liv just nu?

Vad engagerar mig i mitt liv just nu?

Vad ger mig energi?

3 bra saker med mig är:

Ta er en funderare över dessa frågor, och kom ihåg att även det lilla räknas! Så svaren på dessa frågor behöver inte vara något storslaget.
image152
Skickar med ett foto av mig från en rauk på Gotland.

KRAMKRAM!

//Jimmy "Huskan" :)

KÄNNER FÖR ATT LÄSA BOK!

Hejsan hej!

Igår var jag först på vuxendagiset, efter det kom Guttan hit, så hon är här nu, kul! På kvällen var jag och firade min kusin Linus som fyllde 20 år igår, JÄTTEGRATTIS! (Linus på fotot här under) Och dagen till ära vill jag passa på att även GRATTA min vän Nettan, HIPP HIPP HURRA!
image151
Idag är det varmt, precis som det har varit de senaste dagarna, pust! Känner egentligen mest för att ligga och läsa bok just nu men först ska jag åka till Mariebergs köpcentrum med Jonny.

Ha en härligt HUSKIG lördag alla HUSKOR därute!

KRAM från mej!

//Jimmy "Huskan" :)

SVETTIGA KRAMAR!

Hejhej!

Idag är det så varmt ute så det känns som om att jag håller på att smälta bort. Jag har varit på vuxendagiset idag och burit en massa möbler och annat, de ska stänga nu på tisdag så stället ska tömmas, drygt var det hur som helst! Efter det gick jag ner på stan, träffade Anky en sväng och även Jonny. Alldeles nyss har jag satt in foton i ett album och snart kommer jag att få mat från MAX, gott! :) Ikväll får vi se vad som händer för jag är svettig och seg, antar att det blir lugnt! Skickar med en bild som togs för någon vecka sedan uppe på ett berg, somrigt och vacker utsikt! (På bilden ser ni Richard, Nathalie, Jag, Angelica och Anton)

image150
Ha en trevlig torsdag alla HUSKOR därute!

(Det finns förresten en NY TÄVLING att deltaga i för de som vill, under knappen VINN)

SVETTIGA KRAMAR FRÅN MEJ!

//Jimmy "Huskan" :)


HELGEN I BOMLE!

Hej alla Huskor!

I helgen har jag varit i mitt barndomshem i Bomle i Vansbro, det var trevligt att hälsa på Mamma och djuren i några dagar. Vi grillade för fullt och jag fick mig även en promenad till storåsen, kul! Jag hann även med att träffa Mona, LiseLotte och lilla Edith. Även Jonny, Nathalie, Richard och Angelica var med och hade det allmänt trevligt i Dalarna, bla på AquaNova i Borlänge. (LiseLotte och Edith på fotot här under)
image148
Idag har jag varit i stadsparken och fikat med de på mitt vuxendagis, har även träffat Erika och tränat på gymmet med Linus. Och snart ska jag åka och spela bingo med Jonny, Linus och Anton, håll tummarna för att jag vinner! :)

Ha det så bra, vi hörs!

HUSKA-KRAMAR!!!

//Jimmy "Huskan" :)