GRATTIS OCH SCHLAGERDANS!

Hej kära vänner!

Idag vill jag börja med att GRATULERA min rara kompis Annika som fyller år idag, HURRA HURRA HURRA! Vill även passa på att GRATTA min kompis Mona som nyss fyllt 25, GRATTIS I EFTERSKOTT! (Fotot är på Annika)
image145
Igår kväll var jag och Anton i Hallsberg för att schlagerdansa till Schlagerman. (Schlagerman på bilden nedan)
image146
Som ni ser så var det en hel del folk i Hallsberg, fullt ös i två stora tält. Det var så mycket folk så vi fick inte ens plats att sitta, men det var roligt och Schlagerman var som vanligt kanonbra! (Jag och min kusin Anton på fotot nedan)
image147
Ha en bra dag alla HUSKOR, och kom ihåg att fira era Mammor idag på mors dag!
Och till min söta Mamma: Hoppas du får en härlig dag med veden! *HAHA*

KRAM till Mamma och alla andra som läser detta!

//Jimmy "Huskan" :)

INATT SKA MARKEN SKÄLVA!

Hej!

Idag när jag kollade på mina stora idolers hemsida
www.sarekonline.com fick jag mig en underbar överraskning! Sarek ska släppa ett nytt album i augusti i år, och jag längtar otroligt mycket efter det, har väntat så länge på nya låtar att lyssna på. Det nya albumet kommer att heta "Inatt ska marken skälva", det låter som ett bra album, helt i min smak! Bilden nedan är på gruppen Sarek!
image143
Under tiden som jag väntar på ny musik av Sarek får jag väl njuta av den nya ölen Sarek...(Bilden under)
image144
Ha en härlig torsdag alla HUSKOR!!!

KRAM från eran Jimmy "Huska" :)

HURTBULLEN ANKY!

Hej!

Igår var jag, Loke och Frida och kollade på Anky när hon var med och sprang vårruset. Det var rätt kul att få se min syster deltaga i något sådant, så nu kanske även hon vågar ställa upp och simma VansbroSimningen eller något annat lopp under simningen i Vansbro...hehe! :) Fotot här under är på Anky när hon springer vårruset.
image141
Och här under visar Anky upp sin medalj som hon fått efter ett väl genomfört lopp! :)
image142
Nu ska jag ta och spela yatzy med Linus, Daniel och Jonny, och jag SKA VINNA! ;)

Ha en bra dag alla HUSKOR därute!!!

KRAMKRAM!

//Jimmy "Huskan" :)

VÅRAN CHINCHILLA POLLY!

Hej!

Idag har jag varit hemma och tagit det mest lugnt, men jag har diskat, tvättat, gjort rent en pump åt fiskarna och läst massor ur en bok av Margit Sandemo. Just nu sitter jag och väntar på att Jonny, Nathalie, Richard och Angelica ska komma hit. Imorgon blir det nog att bada och leka i vattnet för fulla muggar!
image140
Fotot är på våran chinchilla Polly, hon är så söt och rar!

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

MIN COOLA KUSIN!

Hejhej!

Idag vill jag GRATULERA min coola kusin Markus som fyller år idag! Vill även dagen till ära GRATULERA min kompis AnnaMaria som även hon fyller år idag! *HIPP HIPP HURRA FÖR ER BÅDA* (Markus ser ni på bilden nedan)
image138
Och glömsk som jag är så har jag inte grattat några av mina nära och kära på denna sidan tidigare, så jag passar på att göra det nu i efterskott...så JÄTTEGRATTIS till LiseLotte och Jojo! Här får ni alla en härlig tårta av mej! :) Och en massa GRATTISKRAMAR till er alla som fyllt/fyller år!!!
image139
Ha en trevlig onsdag alla härliga människor därute!!!

KRAM från mej!

//Jimmy "Huskan" :)

JÄTTEGRATTIS LOKE!

Hej!

Idag har Loke fyllt 1 år så jag har varit dit och firat honom med massor av paket. Tänk vad fort tiden går, tycker det var nyss som han låg i mamma Ankys mage, och nu är han redan 1 år! JÄTTEGRATTIS LOKE!!! Loke öppnar paket på bilden här under!
image135
Dagen till ära så hade han gjort en cool frissa och hade en slips på sig! :)
image136
Här ovan är Loke med sin allra första födelsedags tårta, den var god! (Bra jobbat, Anky!)

Nu ska jag gå och sova!

KRAM och GODNATT!

//Jimmy "Huskan" :)

HEJA SVERIGE!

Hej!

Snart är det dax att se finalen av Eurovision Song Contest 2007, alltså är det dax att hålla tummarna för Sverige och The Ark. Jag tror tyvärr inte att Sverige kommer att vinna, utan jag gissar på att Sverige blir 10:a, men jag kommer givetvis att hålla tummarna så hårt jag kan ikväll för The Ark. (The Ark på bilden här under)
image133
Min personliga favorit när det gäller låtar är Grekland, det är en låt som jag blir glad av och som sitter som en smäck efter en lyssning. (Greklands bidrag på bilden här under)
image134
Hoppas ni alla får en trevlig schlagerkväll! Jag ska sitta hemma med Angelica, käka chips och hålla tummarna hårt för Sverige! Heja Sverige, 12 poäng! :)

Schlagerkramar!!!

//Jimmy "Huskan" :)

KVALET TILL ESC 2007!

Hej!

ÄNTLIGEN Fredag kan jag ju lugnt säga, tycker att denna vecka har gått otroligt sakta, men nu är det äntligen helg, skönt! Igår var jag först barnvakt åt Loke, sen på kvällen kollade jag på kvalet till ESC 2007. Och nej, det var INTE de låtarna som föll mig i smaken som gick vidare till finalen på lördag. Jag tycker att Nederländerna hade den bästa låten igår, men de gick ju inte vidare, vilket jag som schlagerexpert gissade innan de läste upp de 10 finalisterna. Jag gillar att VitRyssland och Serbien gick vidare till final, annars är jag VÄLDIGT missnöjd med de flesta andra som gick vidare. Jaja, smaken är ju som baken...delad!
image132
Fotot är från ESC igår, Nederländernas artist ovan!

Ha en härlig fredag!

KRAMKRAM!

//Jimmy "Huskan" :)

VUNNIT SANNA NIELSENS ALBUM!

Hejhej!

Idag har jag varit på en föreläsning som var bra, den handlade om hur man kan se annorlunda på saker så man mår bättre. Jag har alldeles nyss kommit hem efter en promenad på ca 1 timme så det är hurtigt värre för min del nu för tiden! :) Ikväll ska jag träna, sen får vi se om det finns tid och ork över till nått annat. Jag har även fått reda på att jag har vunnit ett nytt album med Sanna Nielsen, det var kul! Jag fullkomligt ÄLSKAR hennes röst!
image131
Fotot ovan är på albumet med Sanna Nielsen som jag har vunnit!

Ha en trevlig onsdag alla HUSKOR därute! Kom även ihåg att vara med i min nya tävling under knappen vinn!

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

POSTVAGNEN!

Hej!

Igår var jag på fest hos Madde som fyllde 25 år, det var roligt! Vi var först hemma hos henne, sedan åkte jag, Erika och Frida till Harrys och dansade för fulla muggar. På vägen till Harrys hittade Erika och Frida nån sorts postvagn, som vi hade med oss en bit på vägen! *SKRATTAR*
image130
Här ovan ser ni Erika och Frida tillsammans med postvagnen! :)

Ha en trevlig söndag alla HUSKOR därute!

KRAMKRAM!

//Jimmy "Huskan" :)

HUSKIGA VÄNNER!

Hej!

Idag har jag haft rätt så mycket att göra, jag började dagen med att vara på mitt vuxendagis, sedan var jag barnvakt åt Loke, efter det träffade jag Erika och vi gick runt och fixade en del saker på stan. Jag har nyss kommit hem och alldeles strax ska jag gå och träna. Idag vill jag passa på att GRATULERA mina huskiga vänner Madde och Maria på deras födelsedag, HIPP HIPP HURRA!
image129
Madde och Maria på bilden ovan!

Ha en trevlig fredag, det ska jag ha fast jag är jättetrött!

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)