ROLIGT ATT FÅ DANSA!

Hej alla Huskor!

I fredags var jag och Tine till Nora och festade till Schlagerman, det var riktigt roligt att få dansa av mej lite! :) I lördags kom Nathalie, Richard och Angelica hit, spelade spel och sånt, kul! Idag har Anky och Loke varit här på besök, trevligt! Är lite trött och sliten efter helgens äventyr, men jag ska snart gå och sova så det blir nog bättre med ork imorgon!
Fin bild
En liten fin bild skickar jag med i dagens blogg!

P.S: Kolla in min nya tävling! :)

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

VIT SNÖ!

Hejhej!

Idag har jag egentligen inte så mycket att skriva om, läser mest körkortsteori på dagarna, och på kvällarna har det blivit en del bingo-spelande. Vintern är här iallafall och det är kallt ute just nu. Men det är fint med all vit snö som lyser upp i mörkret.
Loke
Loke på bilden ovan!

Ha en trevlig torsdag och om du har tråkigt kan du gå in och tävla i min HUSKA tävling!

KRAM från mej!

//Jimmy "Huskan" :)

SNÖAR!

Hejhej!

Vad skönt att det är helg, och att det ÄNTLIGEN SNÖAR här i Örebro. Jag har bestämt mig för att ta det lugnt idag för jag är trött. Funderar på att gå och köpa en chipspåse snart...ja, det ska jag göra.
Släkten
Fotot är på några i min släkt, taget julafton 2006.

Ha en trevlig lördag!

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

VÄRSTA SCHLAGERN!

Hejhej!

Nu har jag gjort några uppdateringar på några av mina sidor, så det är bara att gå in och kolla om ni känner för det. Jag har även börjat på ett ställe som heter Communicare, det är helt ok, jag läser körkorts teori där. Idag vill jag även GRATULERA min vän Karin på hennes 26-års dag! *HIPPHIPPHURRA*
Värsta schlagern
Och så ett tips till alla er som väntar på årets schlagerlåtar, köp singeln ovan, lovar att ni inte blir besvikna!

KRAM på er alla HUSKOR därute!

//Jimmy "Huskan" :)

BLÅSA BORT IDAG!

Hejhej!

Söndag idag och en storm på väg hit till Örebro sägs det, så jag vet inte om jag kommer att blåsa bort idag eller inte... :) Det är även min kompis Katarinas 27:e födelsedag idag, så jag vill passa på att GRATULERA henne till att hon är närmare 30 än 20 nu! :) *GRATTIS VÄNNEN*
Katarina
Fotot är på födelsedagsbarnet Katarina!

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

SCOUTSERIEN!

Hej!

Den senaste tiden har jag mest ägnat åt att klippa ihop scoutserien "Expedition Scout 2006"! Det har varit riktigt kul, många roliga minnen från ön. Filmen kommer inte att visas än på ett tag men det är ju bra att ha den färdig för visning.
Linnea
Fotot är på min kusin Linnéa, från Exp.Scout 2006.

Idag har det oxå snöat här i Örebro, MYSIGT!

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

STINA+STEFAN=SANT!

Tjenare!

Nyårsafton firade jag på ett bröllop. Det var min barndomsvän Stina och hennes Stefan som gifte sig i Rådhuset i Örebro. Det var ett jättefint bröllop, bröllopsfesten firades i Tullängsskolans lokaler, ett vackert brudpar, god mat, glada människor och dans för fulla muggar till Jonny Schlagerman. Vid tolvslaget skålade alla i champagne.
Stina o Stefan
Bilderna är givetvis på Stina och Stefan!
Brudparet
Hoppas ni får ett långt och lyckligt äktenskap!

KRAMKRAM!

//Jimmy "Huskan" :)

ROBINSONTRÄFF!

Hejhej!

Den 28 December var jag med och ordnade en "Robinsonträff" till Daniel som vann Expedition Scout 2005! I pris fick han att träffa någon som varit med i Expedition Robinson, och det blev en "Robinsonträff" med Tove som blev 3:a i Expedition Robinson 2005! Jag, Daniel och Tove var på Strike bowling och bowlade, det blev även en frågestund och lite fika. En trevlig "Robinsonträff" tyckte jag, och Daniel var jättenöjd med sitt pris. TACK Tove för att du ställde upp!
Robinsonträff
Fotot är på Daniel och Tove!

Ha en bra dag alla som läser detta!

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

LILLASYSTER ANKY 23 ÅR!

Hej!

Nytt år och Januari 2007, ska bli spännande att se vad detta år har för innehåll. Idag vill jag passa på att GRATULERA min lillasyster Anky som fyller 23 år! *HIPP HIPP HURRA* Hoppas du får en riktigt trevlig födelsedag! *GRATTISKRAMAR*
Anky
Det är givetvis min lillasyster Anky på fotot ovan!

HUSKAKRAMAR till er alla!

//Jimmy "Huskan" :)