INGEN STOR-ÅKARE!

Hejhej!

Ja, då har jag kommit tillbax till Örebro efter en helg i Göteborg. I fredags tog vi husvagnen med oss och åkte till Lisebergs camping, där sov vi hela helgen. På lördagen besökte vi Liseberg, åkte karuseller, köpte lotter och hade det allmänt trevligt. Jag är ju ingen storåkare när det gäller karuseller, men jag åkte faktiskt hela 5 stycken och det är mycket när det gäller mej. Hur som helst så var det en rolig helg, var även kul att träffa Annika, jajamensan!
image126
Här ovan är några av oss som var på Liseberg i lördags.
image127
Och här ovan är min härliga moster Ewa som fyller år idag, hurra, hurra, hurra!!!

Ha en jätte trevlig valborg alla HUSKOR därute!

//Jimmy "Huskan" :)

TILL GÖTEBORG!

Hejhej!

Det har varit en rätt så lugn vecka hittills med vuxendagis, träning, bokläsning, flams med Erika och bingo. Idag bär det av till Göteborg, ska dit med Jonny, Nathalie, Richard och Angelica. I Göteborg ska vi gå på Liseberg och även träffa Annika, det ska bli kul med en helg i husvagn! :)
image125
Fotot ovan är på härliga Annika! :)

KRAM från mej!

//Jimmy "Huskan" :)

MIN HÄRLIGA MOSTER CARINA!

Hejhej!

Idag vill jag GRATULERA min härliga Moster Carina på hennes födelsedag! Hipp, hipp, hurra, hoppas du får en trevlig födelsedag! *GRATTISKRAMAR*
image124
Födelsedags"barnet" Carina på fotot ovan!

KRAM från mej!

//Jimmy "Huskan" :)

SCHLAGERMAN OCH SOFIE!

Hejsan hej!

ÄNTLIGEN FREDAG, ja det tycker jag att det är. Skönt att det är helg, tycker att denna vecka har gått så sakta, men nu är det helg och jag ska försöka att njuta av den så mycket som möjligt. Igår kväll var jag och kollade på Schlagerman när han uppträdde inne på Träffpunkt i Örebro. *GO JONNY* Det var även roligt att se en hel kö av människor som ville köpa hans cd-singel samt få hans autograf efter showen, kul! Fotot nedan är på Schlagerman under uppträdandet igår kväll.
image122
Och fotot nedan är på Schlagerman och min kompis Sofie, hon vann danstävlingen som anordnades under showen! *GO SOFIE*
image123
Ikväll ska jag träna, sedan blir det att gå på teater och se på teaterapan Erika!

Ha en trevlig fredag alla RARINGAR därute!!!

KRAM!!!

//Jimmy "Huskan" :)

STUDS-MATTA-GÄNGET!

Tjenare alla Huskor!!!

Helgen som gått har varit fullproppad med ute-aktiviteter. I lördags var jag till stadsparken här i Örebro och spelade kubb, boccia, solade och fikade, det var kul att få ha premiär med dessa saker. I söndags var jag på grillfest hos mina släktingar i Gällersta, det var trevligt. Vi grillade, hoppade studsmatta och hade det allmänt trevligt i solen. Fotot här under är från grillningen.
image120

Och här under ser ni oss alla som hoppade studsmatta, studs-matta-gänget, även lille Loke hoppade för första gången i sitt liv, och det tyckte han var hur kul som helst.

image121
Så, det var en jättebra helg där jag fick vara ute mycket i det fina vädret.

KRAM på er alla som läser detta!

//Jimmy "Huskan" :)


GRATTIS ERIKA!

Hejsan!

Jag har alldeles nyss kommit hem efter en tur till gymmet, pust! Idag har jag som vanligt varit på mitt vuxendagis, dessutom har jag läst en hel del i en bok av Margit Sandemo. Jag vill dagen till ära passa på att GRATULERA min underbara vän Erika på hennes födelsedag! *GRATTISKRAMAR*
image119
Och ja, det är födelsedagsbarnet Erika på bilden ovan! :)

Ha en trevlig tisdag!

KRAMISAR!!!

//Jimmy

PÅSKFIRANDET!

Tjenare!

Nu är jag hemma igen efter påskfirande i Bomle hos Mamma och en tripp i husvagen i Fagersta området. Det var en trevlig påsk med påskmat och trevligt umgånge. Passar på att skicka med några foton från påsk firandet.
image117
Jag och Mormor myser på bilden ovan.
Anton och Mamma påskpussas på bilden här under.
image116
Och Jonny och Mormor kramas på bilden här nedan.
image115
Och lilla Loke firade sin första påsk i Bomle! (Bilden nedan)
image118
Vill även passa på att informera om att min hemsida nu är uppdaterad, sidorna som är uppdaterade hittar ni under fotot på min startsida
www.huskan.dk, så kolla in allt nytt!

KRAM på er!!!

//Jimmy "Huskan" :)

PÅSK-HUSKOR!

Hejhej!

Det är skärtorsdag idag, vilket betyder att påsken nalkas. Imorgon ska jag åka till min Mamma och påskfira, det blir trevligt! Ska även hinna med en tur i husvagnen under påskhelgen. Och NEJ, jag ska inte vara utklädd till påskkärring i år heller! :)
image114
Jag vill önska er alla en riktigt TREVLIG PÅSK!!!

PÅSK-KRAMAR I MASSOR TILL ER ALLA PÅSK-HUSKOR!!!

//Jimmy "Huskan" :)