FJORTIS-LINNÉA!

Hejhej!

Vill GRATULERA min underbart huskiga kusin Linnéa som har blivit fjortis! Hoppas du fick en riktigt huskig dag och att du fick en riktigt huskig fjortis-tårta! Massor av GRATTISKRAMAR till dej! Jesus älskar dej! (Kusin Linnéa här under)


//Jimmy "Huskan" :)

SKIDSKYTTE MEDALJER!

Hej igen!

Vill ju även passa på att skriva att jag är så glad över att det gick så bra för Sverige på skidskytte vm förra veckan. Många timmars tv-tittande var det och det var för det mesta väldigt spännande, och det blev ju några välförtjänta medaljer till Sverige. Och Helena Jonsson, hon är jag väldigt imponerad av, så GRATTIS! (Laget som tog vm-silver i mix-stafett här under)


//Jimmy "Huskan" :)


MOLLY TILL FINAL!

Hejsan Svejsan!

Måste ju skriva några ord om melodifestivalen i lördags. Tyckte att denna delfinal innehöll överlag sämst låtar hittills, men jag hejade på Molly Sandén och hon gick ju till final, så jag är nöjd. Roligast tycker jag att det var att BWO inte tog sig direkt till final, är rätt trött på dom ska jag säga. Är de premunanter i melodifestivalen, för de är ju med varje år?!? Nu ser jag fram emot att få höra de sista åtta bidragen på lördag. (Molly här under)


KRAM från mej!

//Jimmy "Huskan" :)

BOWLING KVÄLL!

Hej på er!

I fredags var jag först och jobbade, sedan åkte vi och spelade bowling. Det var jag, Jonny, Maria, Henrik och Annika som spelade. Även Guttan var med, men hon hejade bara på oss alla. Det var verkligen jätteskoj att bowla, och vi alla lyckades att slå strike, jajamensan! (Maria bowlar här under)


Jonny var den sista att slå en strike av oss alla...

Annika i bowling-tagen...

Henrik slog kvällens första strike...

Och vem tror ni att vann? Haha, behövde ni tänka länge? Det var JAG som vann såklart, och nu är jag ägare av denna fina pokal!

Efter bowlingen åkte vi och spelade bingo hela gänget, vann tyvärr ingen storvinst, men det var trevligt ändå!

Och jag vill gärna spela bowling med er fler gånger, om ni törs, haha! :)

KRAMIS!!!

//Jimmy "Huskan" :)

HEMBAKAD PIZZA!

Hejhej!

I torsdags kväll provade vi att göra pizza i Henriks nya grill, och den blev god. Så vi hade en trevlig kväll med hembakad pizza och trevligt umgänge. Nästa gång vi ska baka pizza så blir det med majs på för min del, mums! (Jonny, Frida och Maria smakar på den goda pizzan)


KRAM från mej!

//Jimmy "Huskan" :)

SKIDSKYTTET HÄGRAR!

Hejsan på er!

Nu är det mycket snö här i Örebro, väldigt ovanligt att det ligger kvar så här mycket snö kan jag säga. Men det är vitt och mysigt ute just nu iallafall, så jag försöker att njuta så mycket jag kan av snön. Igår var jag ut en sväng med Annika och Veronika och åkte pulka, kul! Min syster Anky och Loke byggde två snögubbar här om dagen, coola tycker jag! (Snögubbarna här under)


Annars så är det mycket tittande på skidskytte vm just nu för min del, vilket är spännande som bara den. Blev så glad när Helena Jonsson vann GULD i senaste tävlingen, bra kämpat!

På jobbet har det börjat att dra igång med jobb igen, så nu bäddar jag sängar och skurar toaletter lite då och då, om ni bara visste hur bra jag är på att göra det! HAHAHA! I helgen som gick var det ju melodifestivalen igen, röstade på Amy Diamond, tyckte helt enkelt att hon var bäst. Men jag tror inte att vi har hört och sett årets vinnare än. Det var även kul att se Lili & Susie igen. Vet att många av mina vänner, släkt och bekanta gillar rocklåten, men jag tycker helt enkelt inte att rock hör hemma i schlagern, så därför gillar jag inte rocklåten som gick vidare, bläääää! :)

Ha en bra dag alla HUSKOR därute! Nu är det skidskytte som hägrar för min del, HEJA SVERIGE!!!

PUSS på er!

//Jimmy "Huskan" :)

FIRAT HENRIK!

Hej igen!

Nu har vi firat Henriks 25-års dag med smörgåstårta, paket och glass, vilket var mycket trevligt! (Henrik med ett av paketen här under)



Vill även passa på att GRATULERA min kära mamma som har namnsdag (Berta) idag! GRATTIS!!! :)

KRAM på er!!!

//Jimmy "Huskan" :)

VAD HÄNDE MED MARIE?

Hejhej!

Igår var jag hemma hos Erika och festade till den första deltävlingen av MelodiFestivalen 2009. Vi åt chips och dipp, samtidigt som vi drack lite vuxendricka! Och vad tyckte jag då om låtarna, ja jag höll på Alcazar, de tyckte jag var bäst, och de gick ju till final så jag är nöjd. Sämst var Scotts och Caroline Af Ugglas, enligt mitt tycke. (Maria, Erika och Frida här under)


Erika och Jimmy...

Dax för schlagerdans...hahaha...

Ännu mera schlagerdans...och det var roligt!!!

Och lite mera vuxendricka för Frida...som hela kvällen undrade: Vad hände med Marie? (Serneholt alltså...)

Efter schlagerfesten gick vi ut och dansade på Harrys, vilket var riktigt skojsigt!

Idag ska vi fira Henrik som fyller 25 år, JÄTTEGRATTIS!!!

Hej svejs!!!

//Jimmy "Huskan" :)

PIZZA-KVÄLL!

Hej på er!

Nu är det fredags kväll och jag är hemma och tar det lugnt. Idag har jag haft hand om Loke. Jag och Henrik var och badade med honom, vilket var roligt för samtliga. Har även haft besök av Emil och Annika idag, trevligt! Ikväll har vi ätit pizza och det var riktigt gott, och nu sover Loke, Angelica och Jonny kollar på Lets Dance, Nathalie läser en bok, och jag tar det mest lugnt. (Angelica och Loke äter pizza)


Nathalie åt kycklingrulle, och Jonny åt pizza...

Och här ser ni en pizza-sugen Loke...


Ha en fortsatt trevlig kväll, imorgon är det melodifestivalen...YES! :)

KRAMKRAM!

//Jimmy "Huskan" :)

TVÄTT OCH DATORSKÄRM!

Hej!

Länge sedan jag skrev blogg men det beror på att datorskärmen har slutat att fungera, men nu har vi en annan provisoriskt. Ganska lugnt på jobbfronten just nu, men det är väl lugnet innan stormen antar jag. Har hört att det ska bli full rulle på hotellet, på sportlovet, så då kanske jag får jobba häcken av mig!

Just nu sitter Jonny och Guttan och spelar yatzy, de frågade inte om jag ville vara med så jag är lite sur, hahaha! :) Maria sitter och pluggar, Henrik och Loke leker så det är full rulle här som vanligt. Jag har alldeles nyss handtvättat några t-shirts så jag sitter inte på latsidan jag heller.

När Maria kom hem här om dagen hade hon köpt med sig äkta melodifestivals bakelser till oss, de var jättegoda, och de hade till och med glitter på sig! TACK MARIA! (Den goda kakan här under)



Jaja, nu ska jag återgå till tvätteriet! Ha det så bra allihopa!

KRAMAR!!!

//Jimmy "Huskan" :)