PLANERA OCH FIXA!

Hejhej!

Just nu befinner jag mig i Vansbro. Jag är här för att Expedition Scout 2007 går av stapeln nästa vecka, så det är mycket att planera och fixa innan äventyret drar igång. Just nu väntar jag på att klockan ska bli 11.30 för då ska jag åka ut till ön och rusta upp ö-rådet bla. Tycker det är härligt att få vara på denna öde ö, den är så mysig och oförstörd! Bilden under är på några deltagare från Expedition Scout 2003.
image177
Ha en bra dag, för det ska jag ha! Kom ihåg att gå in och var med i den aktuella tävlingen under knappen vinn!

KRAMAR!!!

//Jimmy "Huskan" :)

STOR-SJÖ-ODJURET!

Hej allihopa!

Idag har jag kommit hem från husvagns-semestern. Och jag tänkte berätta för er alla vad jag sysslat med den senaste veckan...så...Förra fredagen åkte vi till Bollnäs för att lyssna till Schlagerman som hade två spelningar där. Det var meningen att vi skulle åka ifrån Bollnäs på söndagen, men husvagnen hade gått sönder så vi fick vänta tills måndag morgon för att kunna köpa nya delar till det trasiga hjulet. Fint väder var det hur som helst i Bollnäs, men jag tycker att det var rätt pinsamt att bo på parkeringen i husvagnen som vi gjorde pga det trasiga hjulet. (Schlagerman på bilden här under)
image172
På måndagen åkte vi till Vansbro för att hämta upp min rara Mamma, sedan bar det iväg till en camping utanför Leksand, det var trevligt där, men vi fortsatte våran resa uppåt Sverige redan på tisdag morgon. Då åkte vi ända till Östersund. Där hittade vi en trevlig camping med lutande gräsmatta...hmmm! Ja, det var så att nästan hela campingen var byggd i en backe så det var bara att stötta upp husvagnen så gott det gick. (Här under ser ni Anton, Angelica, Jonny och Vivi-Anne framför husvagnen i Östersund)
image173
I Östersund var det ett blåsigt och regnigt väder hela tiden. Kanske det var därför som vi inte lyckades se det mytomspunna Stor-sjö-odjuret? (Här under letar jag efter stor-sjö-odjuret)
image174
Dagarna i Östersund fylldes av en stadstur, letning av stor-sjö-odjuret, ett besök på Boda Borg, yatzy spelande och trevligt umgänge. (Här under är vi inne i en av cellerna på Boda Borg, vi lyckades faktiskt klara av 5-6 stycken)
image175
Det var iallafall en trevlig tripp med husvagnen, och nu är jag lite trött och seg som jag alltid blir efter sådana här äventyr.

Ha det så bra alla HUSKOR därute, vi hörs snart igen!

KRAMAR!!!

//Jimmy "Huskan" :)

ÄLVARNAS BLÅ BAND!

Tjenare!

I helgen som gått har jag varit i Vansbro för att vara med om en riktig simmarhelg. På lördagen simmade mina kusiner Anton och Annelie Vansbro KortSim, de var båda duktiga och simmade i mål på ett utmärkt sätt. Sedan var det dax för vansbro TjejSim, och min kompis Kikki simmade det, oxå hon var duktig och tog sig i mål på ett utmärkt sätt! (Bilden nedan är på Anton och Annelie innan starten av Vansbro KortSim)
image169
På söndagen var det dax för mig att simma den 3 km långa VansbroSimningen. Det var lite över 17 grader varmt i vattnet så det var lite kallt, men det gick bra och jag såg till att njuta av simningen denna gång för en gångs skull. Brukar försöka att simma på en bra tid, men i år unnade jag mig att bara få njuta av den härliga simturen. Detta året var som ni vet lite speciellt för min del, för när man simmat det 7 simmet i VansbroSimningen tilldelas man "Älvarnas blå band", och nu är jag innehavare av det. (Ni ser det blå bandet runt mig och de fina blommorna som jag fick av mina "fans"...TACKTACKTACK, på bilden här under!!!) 
image170
Jag fick även gå upp på scenen och bli tilldelad ett plakat med medalj på som bevis att jag har simmat 7 gånger *STOLT*.  Här under mottager jag detta plakat av årets KransKulla och KransMas!
image171
Det var en trevlig simmarhelg i Vansbro, trots att vädrets makter inte var med oss denna gång. Och jag kommer nog tillbax och simmar även nästa år för det är roligt att simma VansbroSimningen!

Vill även passa på att GRATULERA mina vänner Emma och Kikki (Kikki som även hon simmade VansbroSimningen och fick en silvermedalj som bevis detta år) som fyllt år, HURRA för er båda!

KRAM och HEJ från mej!

//Jimmy "Huskan" :)

DAX FÖR VANSBRO-SIMNING!

Hejhej!

Nu är det dax för mig att åka till Vansbro i några dagar för det är dax för VansbroSimningen. På söndag kl.11.15 kastar jag mig i vattnet för att simma den 3 km långa sträckan till det hägrande målet. Detta år är lite speciellt för mig, för jag kommer att för första gången få en guldmedalj, och jag kommer även att få "älvarnas blåa band", så gissa om jag kommer att längta efter målet...JAJAMENSAN! Håll tummarna för mig alla HUSKOR därute att jag klarar att simma i mål, har tidigare simmat denna sträcka 6 gånger så jag vet ju vad jag ger mig in på, men det är kämpigt och jag ska försöka att njuta av simturen denna gång!
image168
Skickar med ett foto på mig från målet, från en tidigare VansbroSimning.

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

PARIS RESAN!

Hejhej!

Ja, då har jag kommit hem från Paris då. Det var en 4-dagars resa, men vi hann med att besöka EuroDisney en hel dag och det var roligt. Jag har varit där en gång förrut, och det mesta var sig likt. Vi åkte berg och dal banor, åkte in i olika världar som är otroliga att få uppleva, speciellt äventyret "Pirates of carribean", den åkte jag två gånger. Det finns även mycket att se, som på fotot här under där ni ser Törnrosas slott i bakgrunden.
image163
Och här under är ingången till EuroDisney.
image165
Vi hann även med att åka på rundtur i Paris och kolla på olika sevärdheter, här under är det Angelica framför Eiffeltornet, som är otroligt högt och maffigt att se från nära håll. Men vi var inte upp i den utan nöjde oss med att se tornet från marken.
image167
Vi var även till Notre Dame, som var underbart vackert, insidan var makalös, otroligt att man kan bygga sådana här byggnader. Här under står vi utanför Notre Dame.
image166
Resten av tiden använde vi till att shoppa, äta och irra runt på tunnelbanor och bussar. En rolig resa som jag kommer att minnas hela livet.

KRAM från mej!

//Jimmy "Huskan" :)