UNDERBARA ROBINSON!

Hej alla Vänner!

Läste idag att tv 3 planerar att lägga ner min favorit dokusåpa: Expedition Robinson. Och jag tycker att det är så tråkigt och ledsamt om det skulle bli så, för då kommer jag ju aldrig kunna få vara med där och visa vad jag går för när det gäller att leva öde ö liv...*snyft* Men ännu är inget beslut om nedläggning fattat, så jag håller tummarna stenhårt för att de tar sitt förnuft till fånga.
36095-14
Skickar med en bild på den klassiska Robinson tävlingen  "PLANKAN"...Tänk att få stå på den och tävla...ja, det är min dröm iallafall!

*KRAMKRAM*

//Jimmy

OTROLIGT VACKERT!

Hej!

Idag är det onsdag och det är bra tycker jag, för då är det snart helg juh! :) I måndags var jag och Jonny och hälsade på Mamma i Bomle en kortis, var kul att åka och besöks-överraska henne. Igår var jag i skolan, känns bra att det är skola igen, är rätt så trött på att praktisera.
36095-13
Hittade en fin bild från mina hemtrakter, som jag tänkte att ni alla Huskor skulle få ta del av. Platsen som fotot är taget på har jag lekt på som barn vid många tillfällen, hur som helst så är det otroligt vackert i Vansbro på sommaren! Och sommaren ja, vad jag LÄNGTAR!!! Ha det så bra alla HUSKOR därute!!!

*KRAMKRAM*

//Jimmy "HUSKAN" :)

GRATTIS CAROLA!

Hej!

Får väl börja med att gratulera Carola till vinsten i melodifestivalen!!! *GRATTIS CAROLA* Tyckte det var bra att hon vann, tror att hon kan lyckas ta oss till finalen i Eurovision Song Contest, och ja, jag tycker även att låten "Evighet" är jättebra! Så det var en utmärkt vinnare i år!!!
36095-12
MEN...jag röstade 80 (!) gånger på Linda Bengtzing "Jag ljuger så bra", tycker den låten var absolut bäst, så nu vet ni det. LÄNGTAR redan tills det blir dax för ESC. Nu ska jag ta och kolla på finalen av melodifestivalen igen!

Ha det så bra alla schlagerhuskor därute!!!

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan" :)


SCHLAGERMAN!

Tjenare!

Ja, då har ju Jonny med artistnamnet "Schlagerman" släppt sin debut cd som heter "Se mig"!!! Den innehåller massor av bra schlagerlåtar bla hans egna melodifestivallåt "Last forever", som jag tycker är en gåta att den inte kom med i melodifestivalen för den är sååå bra! Så för er alla som gillar Schlagermannen Jonny, gå in och köp hans debutalbum på
www.schlagerman.se Där kan ni även lyssna på hans debut cd! Vill oxå passa på att göra reklam för Schlagermans live uppträdanden, de är ett måste att gå på om ni gillar schlagers!!! Det är alltid röj och massor av folk när han uppträder, så kolla in hans agenda om han kommer till en stad nära dig!!!
36095-11

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan" :)

KLIMPFJÄLL!

Hej!

Ja, så hände det igen då...jag pratar om melodifestivalen i lördags...vilken katastrof att Sandra Dahlberg från Klimpfjäll inte gick vidare. Jag tycker att hennes låt: "Jag tar det jag vill ha" var en kanonschlager och fattar inte varför hon inte gick vidare, men men. Självklart var Carola värd en finalplats, men vem röstade på Björn Kjellman?
36095-10
Jaja, ni får ha det så bra alla ni HUSKOR därute i stora, vida världen!

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan" :)

KALLA NÄTTER!

Hej alla SchlagerHuskor!

Jag kan inte fatta varför Jessica Andersson inte gick vidare med sin låt "Kalla nätter", tycker att den var given att vara i final i melodifestivalen. Jaja, den låten kommer säkert att bli en hit på det ena eller andra sättet ändå.
36095-9
Ha en trevlig lördag!!!

*KRAM*

//Jimmy "Huskan" :)