ÄVEN OM DET REGNADE!

Hejhej!

Idag har jag varit på Lissön, en helt underbar, öde ö i Dalarna, som jag bara ÄLSKAR! Även om det regnade en hel del så var det skönt att få vandra omkring i lugn och ro och bara njuta av den himmelskt vackra naturen. Jag har så många roliga minnen från denna ö, så jag brukar se till att åka till Lissön när jag ändå är i krokarna.

Jimmy på Lissön
Jag passade på att fota mig själv sittandes i ö-rådet, som bara står och väntar på att deltagarna i Expedition Scout 2006 ska anlända! Inga får fanns på ön än, men de kommer nog vilken dag som helst. Nu är jag tillbax i Örebro igen, det blev bara en kort visit i Vansbro denna gången, var hur som helst rätt mysigt att vara djurvakt i några dagar åt Mamma. Vill passa på att tacka för sällskapet...TACK Sotis, Tisse, Busan, Sven och Lilleman!

*KRAMKRAM*

//Jimmy Huskan :)

EXAMEN!

Tjenare!

Ja, då har jag gått klart min utbildning till behandlingspedagog, så examen tog jag i fredags. Var först i skolan med klassen, sedan på kvällen var klassen till Strömpis och firade tillsammans. Det känns skönt att skolan nu är slut och att jag får ägna mitt liv åt annat än studier!
Klassen
Bilden ovan är på mig och mina klasskamrater, samt några lärare.

*KRAMIS*

//Behandlingspedagog Jimmy :)

SCHLAGERLÖRDAG!

Hej hopp!

Idag är det lördag och det betyder att det ikväll är dax för Eurovision Song Contest 2006, finalen! Det kommer att bli rikigt spännande att få se hur det går för Carola, jag tror att hon kommer att hamna bland de 10 bästa. Men jag hoppas ju på att hon och Sverige vinner såklart!

Sandra Oxenryd
I torsdags var det kval i ESC-06, och jag blev mycket besviken över att min favorit Estland, med Sandra Oxenryd (se bilden ovan), inte gick vidare till finalen, hon var ju KANONBRA! Men givetvis var jag glad för att Sverige och Carola gick vidare till finalen! *GO CAROLA*

Ha en trevlig lördag, för det ska jag ha, en riktig schlagerlördag!

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan"

JAG HAR BLIVIT MORBROR!

Hejhej!

Ja, då har jag blivit Morbror då, och det är ju hur cooolt som helst! Igår fick min syster Anky och hennes pojkvän Jimmie en ny familjemedlem, en pojke vid namn Loke! Vilken liten sötnos, och ja, jag är STOLT över att ha blivit Morbror för första gången!!!

Loke
Fotot ovan är på Loke! *VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN*

*KRAMKRAM*

//Morbror Jimmy

SNART DAX FÖR BEBISEN ATT KOMMA UT!

Hejhej!

Idag är det lördag. Jag och Jonny har grillat med Anky och Jimmie, det var riktigt gott och trevligt!
Anky och Jimmie
Fotot ovan är på min syster Anky och pojkvännen Jimmie, dessutom kan ni ju alla se den lilla bebismagen. Snart är det dax för bebisen att komma ut!!! :)

Ikväll ska jag spela tv-spel med Anky och Jimmie, Jonny "Schlagerman" ska sjunga i Nora på stadshotellet, så har ni inget för er så kan ni ju alltid åka till Nora ikväll.

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan" :)

EXPEDITION SCOUT 2005!

Hejhej!

I söndags var jag i Vansbro för att visa filmen Expedition Scout 2005. Det kom cirka 30 personer, och det var en trevlig eftermiddag. Jag tror att alla var nöjda och glada efter filmvisningen, som lockade till många skratt!!! Dessutom fick ju alla deltagare ett varsitt snyggt diplom som minne!
Expedition Scout Gänget 2005
Bilden ovan är tagen efter filmvisningen, deltagarna som tampades på den öde ön Lissön under Expedition Scout 2005. Och nu har jag bestämt mig för att det blir en Expedition Scout 2006 oxå, så är det någon som läser detta och är intresserad av att vara med och leva öde ö liv, HÖR AV ER!!!

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan"