EN OTROLIGT VIT SKATA!

Hej!

Idag är det lördag och jag håller på att göra mig iordning för moster Ewas 50-års kalas. Ska bli kul att få fira henne idag, och givetvis har jag fixat några överraskningar...hehe! :)
Mamma och Anky
Anky och Mamma (se bilden ovan) är här just nu och Mamma har konstaterat att hon sett en otroligt vit skata idag! *garvar*

Nu ska jag förbereda mig inför kvällens kalas.

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan" :)


NEVER BEEN KISSED!

Hejhej!

Denna gången tänker jag ge er ett tips på en riktigt bra film, ja den bästa filmen som jag någonsin sett, nämligen: Never been kissed!
Never been kissed
Och jag är SÅÅÅ GLAD, för nu ÄNTLIGEN finns den att köpa på dvd, så för alla er som vill ha ett filmtips, så kan jag varmt rekommendera "Never been kissed"!!!

Ha en bra dag alla HUSKOR därute!!!

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan" :)

HELA BADRUMMET!

Hej alla glada!

Idag är det fredag, känns konstigt att tiden alltid ska gå så fort när man är ledig. Har ju haft påsklov ett tag nu, men nu är det snart slut! *SUR*


Var ut i husvagnen, jag och Jonny, i några dagar, det var skönt att få njuta av lugnet i några dagar. Vi åkte till ett ställe utanför Vimmerby och det var rätt så öde kan jag ju lugnt säga...
Moster Carina
Pratade med Linnea i telefon idag, ser jättemycket fram emot att hon ska flytta till Örebro snart! Och idag fyller min härliga Moster Carina (bilden ovan) år, GRATTISKRAM!!!

Alldeles nyss storstädade jag hela badrummet och toarummet, det är riktigt fräscht därinne nu, vad härligt!!! *garv*

Jaja, nu ska jag hitta på något annat att göra av denna dagen!

KRAMAR

//Jimmy "Huskan" :)

EN HUSKIG DAG!

Hejhej!

Idag är det tisdag och snart är det påsklov för min del, ska bli UNDERBART!!! Idag tänker jag inte åka till skolan för vi har endast en aktivitet där idag...en tipspromenad! Känns helt enkelt onödigt att åka till skolan för att gå en tipspromenad. Så jag är hemma och donar med lite saker istället. Ikväll ska min kusin Anton komma hit, ska bli huskigt att umgås lite med honom. Bilden är på mig och min kusin Linnea, hon är oxå en HUSKA! :)

Linnea och Jimmy
Ha en riktigt HUSKIG dag, för det ska jag ha!

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan" :)

BLIR DU ARG PÅ MIG NU MAMMA?

Kära Dagbok och alla läsare!

Idag är det fredag, känns bra efter en lååång vecka i skolan, fast det konstiga är att vi måste gå i skolan även imorgon lördag, så än har jag inte fått helg. Idag har jag pluggat, städat och irriterat mig på en skrivare som inte vill funka. Hoppas att kvällen blir lugn och mysig iallafall. Tänkte att ni alla ville se hur min kära, lilla Mamma ser ut...så här kommer en "fin" bild av henne! *HIHI* (Ja, jag vet att du blir arg på mig nu Mamma, men DET GÅR ÖVER...skratt) Och jag kanske ska tala om att min Mamma inte är så här vindögd i verkligheten, så nu vet ni det!
Mamma
Ha en trevlig helg alla HUSKOR därute!!!

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan" :)

HIPP HIPP HURRA!

Hejhej!

Ett tag sedan jag skrev, men det har varit en hel del att pyssla med den senaste tiden. I helgen som var firade jag min underbara Mormor, för att hon fyllt 70år! *HIPP HIPP HURRA*
36095-15
Vi samlades allihopa i Skålö och firade henne med sång (special skrivna texter om hennes liv), musik och lite spex. Det var jättetrevligt och jag tror att Mormor var glad och nöjd för all uppvaktning.

Ha det så bra alla HUSKOR därute i stora vida världen!!!

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan" :)