DEN 10:E GENERALSCOUTEN!

Hej!

Det är fredag och det har varit ett hejdundrande åskväder här i Vansbro idag, usch! Idag har jag mest planerat inför Expedition Scout 2006, har även varit med när Vansbro Scoutkår fått en 10:e GeneralScout: Marie, vilket är väldigt roligt tycker jag! Att få bli GeneralScout är något stort inom scouting och en fin utmärkelse/titel att vara stolt över! *GRATTIS MARIE*
Marie

Fotot ovan är på GeneralScout Marie tillsammans med diplomet och märket!

Nu ska jag gå och sova!

KRAM på er alla som läser detta, vi hörs!

//Jimmy "Huskan" :)

INFÖR Ö-ÄVENTYRET!

Tjenare!

Ja, då har jag kommit fram till Vansbro då, ska vara här nu tills Expedition Scout 2006 är över. Idag har jag fortsatt att planera inför ö-äventyret, umgåtts med Anky, Loke och Mamma, har även fått god korvstroganoff av Mamma, TACK! Och TACK Jonny för skjutsen hit och hjälpen med ö-rekvisitan! :)
Expedition Scout 1999
Fotot ovan är från Expedition Scout 1999, jag sitter längst ner till vänster! :)

Ha en trevlig sommardag!

Kram från mej!

//Jimmy "Huskan"

EN HEL DEL ATT FIXA!

Hej!

Idag är det onsdag och jag har en hel del att fixa med inför Expedition Scout 2006, så det blir att grejja med det idag. Och t-shirts...just nu AVSKYR jag det ordet...pust! Imorgon bär det av till Vansbro för min del, måste fixa iordning allt inför årets äventyr! *LER HEMLIGHETSFULLT*
Jimmy

Här ovan kommer det utlovade, exklusiva, fotot från årets Vansbrosimning, håll till godo! :)

Ha en bra dag alla HUSKOR därute!

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan" :)

SPINDELGROTTA!

Hejhej!

Nu är jag tillbax i Örebro igen efter den härliga semestern på Gotland och Öland. Det var riktigt skönt att slippa Örebro och stan i några dagar och bo primitivt i husvagnen. Dagarna fylldes med diverse äventyr bla var vi till Lummelundagrottorna, vilket var spännande men otäckt pga de STORA spindlarna som bodde i den, usch! Kändes som om att man var instängd i en spindelgrotta, fy! Var även och såg på raukar, vackra badstränder och den botaniska trädgården. Givetvis blev det även en del sol och bad, och två besök på Kneippbyn.
Raukar
Fotot ovan är på mig och Jonny framför några raukar på Gotland.

Idag ska vi åka till Vansbro och vara där i helgen för att hälsa på Mamma, Anky och Loke, hoppas även få bada i Glatjärn ikväll! Ha det så bra alla HUSKOR!!!

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan! :)

VANSBROSIMNINGEN!

Hejhej!

Har nyss kommit hem från en helg i Vansbro som har varit full av simning. Jag var och hejade på Daniel i fredags när han simmade kortsimmet, och han simmade på en riktigt bra tid oxå, nytt personligt rekord, BRAVO! Igår var det dax att heja fram Kikki när hon simmade tjejsimmet, vilket hon gjorde väldigt bra. Och idag var det då min tur att simma vansbrosimningen...och jag kan ju säga att det gick bra, kom ju i mål hur som helst, vilket var det viktigaste...MEN...det var riktigt jobbigt att simma idag. Vet inte vad det berodde på men jag kände att jag inte alls hade någon simmarform, och det kändes som om att den sista kilometern i motströms vatten var otroligt jobbig att simma. Det blåste en del och det gjorde det betydligt jobbigare än tidigare år...jaja, jag hade ju en inbördes tävlan med Kikki idag...och hon vann...med 1 sekund!!! Så GRATTIS Sekund-Kikki, nu står det 1-1 resultatmässigt i vansbrosimningen! Vill även passa på att TACKA mina trogna supportrar längs med älven, ni är BÄST!!!

Vansbrosimningen
Fotot är från min målgång i vansbrosimningen år 2005, det får duga tills vidare. Imorgon blir det husvagnssemester för min del, skönt...

KRAM på er!

//Jimmy "Huskan" :)

DET ÄR VARMT UTE!

Hejhej!

Även idag har jag arbetat med förberedelserna inför Expedition Scout 2006. Som vanligt så ska det vara "problem" med t-shirtarna, men det brukar ju alltid ordna sig så jag lägger inte ner mer energi på att irritera mig på det. Det är varmt ute och jag tror att det kommer att bli lite sol och bad för min del lite senare idag.
Expedition Scout 2004
Fotot är från Expedition Scout 2004, jag sitter i ö-rådet längst upp till vänster.

Ha det så trevligt i solen alla HUSKOR!

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan"

LÄNGTAR TILL ÖN!

Hejsan hej!

Idag har jag planerat en massa inför Expedition Scout 2006, det är kul men kräver en massa tanke-verksamhet. Jag hoppas verkligen att deltagarna i årets expedition ska få ett riktigt roligt och spännande äventyr på ön. Och jag tror faktiskt att det kommer att bli så...men jag kan inte berätta mer än så...*hemlighetsfull*!!! Men jag kan ju erkänna att jag LÄNGTAR tills allt sätter igång på den öde ön den 2 augusti!!!
Raring och Robinson
Jag passar på att bifoga ett foto på Öns Raring 2005: Therese och Öns Robinson 2005: Daniel. Vi får väl se vilka som tar över dessa titlar iår!

*KRAMKRAM*

//Jimmy "Huskan" :)

IDAG ÄR DET JULI!

Hej alla Raringar!

Idag är det Juli år 2006, sitter just nu och väntar på att mina kusiner Anton och Frida ska komma hit. Annars så är det mesta bra, har jobbat med planeringen av Expedition Scout 2006 idag och det är ju alltid roligt! Solen är oxå framme och steker idag vilket är trevligt! Har faktiskt hunnit med att sola lite i omgångar idag, men bara LITE! :) Och så har fiskarna fått nytt vatten idag, så lite duktig är jag! *LER*
Jimmy
Jag passar på att skicka med en OTROLIGT SNYGG bild av mig själv! HÅLL TILL GODO! :)

Kram på er alla HUSKOR därute!

//Jimmy "Huskan" :)