GRATTIS MAMMA OCH DANIEL!

Hejsan Hey!

Idag är jag ledig från jobbet, vilket känns skönt iom att jag är trött i kroppen. Ska åka till Vansbro och fira min älskade mamma senare idag. Ska bli skönt att få åka bort några dagar och se några andra träd! *SKRATT* Så jag vill säga ett STORT GRATTIS till mamma idag, vill även GRATTA min kompis Daniel som även han fyller år idag! GRATTISKRAMAR till er båda! (Daniel och Mamma här under)

Ha en bra dag alla HUSKOR därute!

KRAMAR!

//Jimmy "Huskan" :)

VACKRA BRUDEN THERESE!

Tjingeling!

Måndag och ny vecka...vad härligt! Nja...fullt så positiv känner jag mig ju inte, är rätt trött efter dagens jobb på hotellet. I helgen har jag mest tagit det lugnt, kände att jag var i behov av det efter en rätt intensiv tid. Igår dag så storstädade jag sovrummet och gjorde rent ett akvarium, på kvällen var det tv-spels afton här hemma och det var faktiskt riktigt underhållande att få se Jonny och Kikki tävla i ett friidrotts spel! Tror till och med att Kikki fick någon blåsa på nått finger av allt spelande...jag har oxå fått blåsor tidigare men så är det när man är en tävlingsmänniska och vill vinna! (Jonny och Kikki spelar tv-spel här under)

Vill även passa på att LYCKÖNSKA min barndomsvän och scout som i helgen har haft bröllopsfest! Min syster var där och hon tyckte att det var en UNDERBAR och ROLIG fest. Skickade med några scoutfilmer från Thereses scoutliv, tänkte att det kunde vara kul för brudparet att se dom nu när det har gått några år sedan dess. Brudparet hade ordnat allt perfekt, och jag hörde rykten om att det till och med hade dansats på borden, låter toppenkul! Hoppas ni får ett långt och lyckligt liv tillsammans, var rädda om varandra! (Vackra bruden Therese här under)

Nu ska jag ta och gå till kojs, ska bli skönt att sova lite!

PUSS på er!

//Jimmy "Huskan" :)

SAREK "I NATT SKA MARKEN SKÄLVA"!

Hejsan!

Jag vill bara tipsa er om en riktigt bra cd-skiva som nyss har släppts av min favoritgrupp Sarek. Den heter "I natt ska marken skälva", och den är jättebra. Jag blir så glad av att lyssna på den, så funderar ni på att köpa bra musik, så kan jag varmt rekommendera Sareks nya cd! Bästa låten på cd:n är enligt mig "Ädelsten och guld"!

Ha en riktigt trevlig dag!

Kramis!

//Jimmy "Huskan" :)

MATA CHILLISARNA MED CHIPS!

Hej hopp!

I helgen så var jag världens bästa morbror åt Loke. Vi var och hälsade på Guttan, sedan var vi hemma och lekte med bilar och allt möjligt, och givetvis kollade vi på chinchillorna oxå! Loke matade till och med chillisarna med chips! :) Vi var även och badade på badet i Brickebacken, vilket var uppskattat! Så det var en intensiv men kul helg! (Loke här under)

I måndags var jag ute på en trevlig höstpromenad i skogen, det var verkligen fint att få se alla fina färger i naturen. Jag gillar verkligen att vistas i naturen, det ger mig ett inre lugn...här under är en bild av mig i skogen... :)

Idag har jag varit och jobbat, känns i kroppen kan jag säga, ska även jobba imorgon. Det är inte fullt hotell, så det känns bra! Men det är massor av rum att städa ändå så jag får nog jobba häcken av mig ändå! Ha en trevlig onsdag alla HUSKOR därute!

KRAMKRAM!

//Jimmy "Huskan" :)

MAMMA HAGGA!

Hejhej på er!

Den senaste tiden har jobbat en massa på städ x-pressen, vilket har varit både kul och jobbigt för kroppen! :) Men man får ju vara glad att man har ett jobb iallafall. Har även umgåtts med min systerson Loke, vilket litet busfrö han är, helt underbar! Lärde honom att säga Mamma Hagga till min syster! HAHA, det var kul minsann, för jag frågade honom om jag var Jimmy Hagga...och han svarade NEJ...då sa jag Mamma Hagga...och han sa Mamma Hagga, han är kul den lille krabaten! (Loke på bilden här under)


Ha en jättetrevlig tisdag alla HUSKOR därute! Om ni har tråkigt kan ni ju alltid kolla in min nya tävling och vara med och tävla om unika HUSKA prylar!

PUSS på er!

//Jimmy "Huskan" :)