FILMPREMIÄR!

Hejhej!

I söndags var det filmpremiär för Expedition Scout 2008 filmen. Det var en mycket trevlig återträff tycker jag. Det kom 33 personer och såg filmen, vilket jag är väldigt nöjd med. Många skratt blev det och jag är helnöjd med filmen. Det är alltid kul att visa filmen för deltagarna och anhöriga, ett väldigt bra avslut på äventyret. (Alla deltagare med diplom här under)

Öns Raringar 2008 Linnéa J och Angelica med diplom...

Öns Robinson 2008 Anton tar emot sitt diplom och minnestavla...

En mycket glad och värdig vinnare av Robinson titeln 2008...Anton...

Publiken här under...

Och några till som kom och kollade på filmen...


TACK till alla deltagare, alla medhjälpare och alla som kom och förgyllde filmvisningen! Ni är unika och UNDERBARA!

Nu blickar jag fram mot Expedition Scout 2009, dax för 10-års jubileum på Lissön, det ni...!

KRAMAR!!!

//Jimmy "Huskan" :)

PÅSKMIDDAG!

GLAD PÅSK!

Igår firade vi påsk hemma med familj och vänner. Vi åt traditionell påskmat, godis och skrattade högt många gånger. Vi hade besök av Aidas mamma och moster från Mexico, och de kan inte prata svenska eller engelska, och vi kan inte prata spanska med dom, så det många skratt när vi skulle försöka att kommunicera! (Peter, Anky och America på bilden här under)


Här under ser ni Alfredo, Aidas mamma och lilla Jag...

Och det bästa påskhumöret hade Guttan, Mamma och Jonny tagit fram dagen till ära...

Loke passade bra som cool påskgubbe...

Och Stina var en söt påskkärring...

Loke tyckte bättre om denna glitterperuk än hatten, så det blev en glitterpåskgubbe istället, haha...

Om ni undrar vad påskmenyn bestod av så kan jag som vanlig berätta för er att 50% på påskbordet var saker med fisk, bläää...men resten var jättegott som köttbullar, prinskorv och potatisgratäng m.m! (Den vackra äggtallriken ser ni här under)

Och jag fick ju lov att fota den härligt goda sillen...(Men Moster Carina: Jag åt inget av den, så det finns kvar till dej, haha)....


Hur som helst så var det en riktigt trevlig påskmiddag, TACK alla härligt huskiga människor!

PÅSKKRAMAR från Jimmy "Huskan" :)

FIRADE ERIKA I TÖREBODA!

Tjenare!

I fredags var jag till Töreboda och festade till Jonny, vilket var väldigt roligt! Min vän Erika fyllde 29 år så vi firade henne där med sång och en massa flams, hahahaha! :) Innan vi gick in på Bistro Corner, drack vi upp några öl utanför som vanligt, så vi var i fin form när vi gick in och festade med alla roliga Töreboda människor! (Fia framför vårat bästa kiss-ställe...haha)

Även Stefan, Annika, Emil, Pille och AnnLouise var med dit, så det var ös hela kvällen vill jag lova. (Stafan, AnnLouise och Erika här under)

TACK för en rolig kväll i Töreboda, och JÄTTEGRATTIS till dej Erika, nu är det bara ett år kvar innan du blir kärring! *HEHEHEHE* :)

KRAMKRAM!!!

//Jimmy "Huskan" :)