EXPEDITION SCOUT 2007 DAG 1!

Hejhej!

Nu är Expedition Scout 2007 avklarat, men jag tänkte att ni alla som läser detta ska få veta vad som hände på detta äventyr i dagarna fyra, så här kommer en kort version av äventyret i skrift.

Den 1 augusti vid 14.30-tiden gick alla deltagare iland på den öde ön LissÖn i Dalarna. Väl framme vid lägerplatsen började deltagarna att bygga upp sitt läger. Detta år var det rekord-många deltagare, hela 15 stycken tappra som ville vara med och leva öde ö liv.
image179
Olivia, Gabriella, Linnéa, Frida och Elvira på fotot ovan.
image180
Och här är Emma, Sabina, Nathalie, Stefan och Andreas på fotot ovan.
image181
Och Emil, Liam, Anton, Tobias och Sebastian på fotot ovan.

Det var lite olika tankar om hur deras läger egentligen skulle se ut, men till slut, efter MÅNGA timmar, stod ett läger och vindskydd färdigt för inflytt. Någon på ön tyckte att de även skulle bygga ett omklädningsrum (!) på ön, men vad jag vet så blev det aldrig av... :) Efter det fick deltagarna bygga en varsin flotte som de skulle ha till kvällens pristävling. Den snabbaste killen och den snabbaste tjejen på flotten vann ett pris. Och det blev RobinsonOlivia och RobinsonStefan som vann det fina priset: En date, inklusive frukt, dryck, kakor och skönsång av LiseLotte. (Daten på bilden här under inklusive undertecknad)
image182
Efter daten samlades alla deltagare i lägret för att sitta uppe väldigt sent och babbla om det ena och det andra. Hur den första natten på ön blev, det kommer jag att avslöja i min blogg vid ett senare tillfälle...(DAG 2).

Vi hörs!

KRAM!

//Jimmy "Huskan" :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback