EXPEDITION SCOUT 2007 DAG 2!

Tjenare!

Här kommer DAG 2 från äventyret Expedition Scout 2007:  Deltagarna sov nästan ingenting den första natten på ön, några i lägret satt uppe och pratade högt hur länge som helst. Och det märktes att de var trötta denna dagen men på förmiddagen fick de ett meddelande till sitt läger. De skulle välja ut 3 deltagare som skulle gå på ett uppdrag, endast en utav dessa 3 skulle återvända till lägret igen. Det blev RobinsonFrida, RobinsonElvira och RobinsonLiam som tog sin packning och gick iväg på uppdraget. När de kom in i skogen blev de genast tillfångatagna av ö-häxan, och alla sattes i små burar. (Se fotot under)
image184
Och den som stannade kvar längst i buren fick en finalplats av ö-häxan. Det blev till slut RobinsonElvira som stannade längst i den lilla buren, och hon fick återvända till lägret. RobinsonLiam och RobinsonFrida fick däremot gå iväg till en obebodd strand som kallades Lagunen. Efter att alla gått iväg, gick ö-häxan ner till lägret och band ihop alla deltagare och förde dom in i den stora buren. Hon berättade reglerna för den stora buren: Den deltagaren som lämnar buren först får ett straff, och den deltagaren som stannar kvar längst vinner en finalplats. (Här under sitter deltagarna i den stora buren)
image185
Den som lämnade buren först var RobinsonEmil, och han fick i straff att bosätta sig i Lagunen. RobinsonTobias däremot, han hamnade i Lagunen pga att han var nyfiken och hittade en lapp i lägret där det stod att den som hittade lappen skulle omedelbart packa sin ryggsäck och lämna lägret. När det endast var 3 deltagare som satt kvar i buren blev det pristävling för de övriga. De skulle kasta små påsar på varandra med ris i, så att alla motståndare ramlade av plankorna som de stod på. Det blev RobinsonOlivia som vann den tävlingen och hon fick ta med sig en annan deltagare på en grill och underhållningskväll. Hon drog lott mellan 2 deltagare som hon ville ha med sig, och det blev RobinsonGabriella som till slut fick följa med och grilla, samt lyssna på rap-musik av Pee-Jay! (Pee-Jay uppträder på bilden här under)
image186
Efter 11 timmar och 11 minuter gick den segrande deltagaren ut ur den stora buren, och det var RobinsonAnton. Då var det mörkt ute och natt för länge sedan. Fortsättning följer...

TACK för mig!

//Jimmy "Huskan" :)

Kommentarer
Postat av: TiniTott

Vilken snygg häxa!! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback