EXPEDITION SCOUT 2007 DAG 3!

Hejhej!

Den 3.e dagen av äventyret Expedition Scout 2007 kommer här: Denna andra natt på ön sov deltagarna rätt så länge. Det var ett riktigt regn och rusk väder hela förmiddagen. De som bodde i Lagunen fick veta att de skulle få tävla om en finalplats. Grenarna var först att släpa stock, sedan hålla handen uppe så länge som möjligt och till slut att göra upp eld med eldstål och tända en fackla. Det blev till slut RobinsonTobias som vann en finalplats. (Laguntävling på bilden här under)
image187
Efter avslutad tävling i Lagunen, fick de 4 deltagarna flytta tillbax till de övriga i expeditionen. Vid lunchtid dök det upp en joker på ön. Det var RobinsonAnneSofie (som deltog redan 1999), som hoppade in i expeditionen som joker. Hon blev väl mottagen av de andra, och nu kom även solen på himmelen tillbax igen. RobinsonEmil däremot tyckte att det var jobbigt att vara hemifrån så lång tid så han lämnade expeditionen på eftermiddagen, men var nöjd och glad över sin insatts ändå. (Jokern anländer på bilden här under)
image188
Det var även en robinsontävling på eftermiddagen där deltagarna skulle tävla i momenten minnestavla, simma och släcka ljus och till slut den klassiska plankan. Det blev en väldigt jämn tävling där till slut RobinsonSabina stod som segrare på plankan. Och hon var glad över att ha kommit till final. När kvällen närmade sig fick deltagarna förbereda sig för ö-fest. De gjorde sig fina med hjälpa av det som naturen har att erbjuda, så det var många spektakulära kreationer som hittades på. Sedan var det dax att bege sig till den väntande ö-festen. (Bild från ö-festen här under)
image189
Väl på ö-festen blev de serverade grillade hamburgare med bröd, chips och läsk, vilket var väldigt populärt! Iom att deras vanliga mat på ön består av ris, nudlar och makaroner utan varken kryddor eller ketchup så måste detta som de fick äta på ö-festen ha varit den godaste maten på ön! Det blev även en hel del dans av deltagarna och även några lekar. När natten infunnit sig och det var mörkt ute, släcktes brasan och deltagarna fick gå tillbax till sitt läger för en sista natts sömn. Imorgon är det dax för final...FORTSÄTTNING FÖLJER!

TACK OCH HEJ!

//Jimmy "Huskan" :)

Kommentarer
Postat av: TiniTott

Vad skojigt att läsa om det jag inte såg =) Hur kom Tobias till lagunen? Hängde inte med där riktigt..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback