EXPEDITION SCOUT DAG 4 FINALEN!

EXPEDITION SCOUT 2008 DAG 4 FINALEN!

Denna morgon vaknade alla deltagare av att jag filmade dom, vilket de flesta inte gillade...fattar inte varför...?!? :) Sedan blev det frukost i lägret. Efter frukosten anlände en ny deltagare, det var RobinsonLiam som kom till ön, och han skulle nu vara med och tävla som joker.


Här sitter den nyanlända jokern RobinsonLiam...

Vid middagstid var det dax för den sista robinsontävlingen, sista chansen att komma till final. Det var många som var nervösa och så innan robinsontävlingen. Den första grenen gick ut på att samla in så många röda rep som dom kunde hitta inom ett område bland träden. De fyra som hade hittat flest rep gick vidare till nästa gren som var ett rutspel där de skulle se till att ha sin egen väg fri, och försöka att skära av motståndarnas väg. Efter en spännande tävling visade det sig att jokern RobinsonAnneSofie hade vunnit och tagit den sista finalplatsen. Grattis RobinsonAnneSofie!

Här ser ni ledaren Jimmy och finalisterna RobinsonAnneSofie, RobinsonAnton, RobinsonMarkus och RobinsonNadia innan final ö-rådet...alla var nervösa och förväntansfulla...en av dom skulle nu bli 2008-års Robinson...vem?

Dax för det allra sista ö-rådet, där det röstades för fullt. Först skulle alla deltagare rösta på den som de tyckte skulle bli Öns Raring 2008. Alla deltagare inklusive RobinsonRasmus som kommit tillbax för att rösta, fick lägga en varsin röst på vem som helst utav alla deltagare. Det blev en väldigt jämn och spännande omröstning. 2007-års Öns Raring Nathalie läste upp rösterna och det blev till slut RobinsonLinnéa J och RobinsonAngelica som både fick flest röster och vann tillsammans titeln Öns Raring 2008! *GRATTIS RARINGAR* Efter det skulle alla deltagare lägga en varsin röst och utse vem som skulle bli Öns Robinson 2008 bland de fyra finalisterna. När alla rösterna var utdelade av Öns Robinson 2007 Sabina, stod det klart att Öns Robinson 2008 blev...

...RobinsonAnton!!! *JÄTTEGRATTIS ROBINSONANTON*

RobinsonAnton jublade av glädje när han insåg att han hade vunnit den eftertraktade robinsontiteln. Här ser ni årets vinnare: Öns Raring 2008 RobinsonLinnéa J, Öns Robinson 2008 RobinsonAnton och Öns Raring 2008 RobinsonAngelica!

Traditionsenligt så blev det även ett plurr i vattnet för årets robinsonvinnare, alla deltagare hjälptes åt att kasta RobinsonAnton i vattnet...

Jätteglad och blöt skrek RobinsonAnton ut sin glädje, tror det hördes en mil bort, haha! :)


Nu är äventyret Expedition Scout 2008 över, och jag vill passa på att TACKA alla i mitt superduktiga ledargäng: Linus, Emil, Fia, Jonny, Vivi-Anne och Christina. NI ÄR GULD VÄRDA, UTAN ER SKULLE DET INTE FUNKA PÅ ÖN, PUSS PÅ ER!!!

Jag har inte kollat igenom filmen från ön än, det väntar jag med ett tag till, sedan blir det att klippa ihop filmen och efter det filmpremiär någongång i februari/mars. Sedan är det dax för den 10:e omgången av Expedition Scout på LissÖn, och det måste ju firas med nått extra...*LER HEMLIGHETSFULLT*

TACK för detta år på LissÖn, har fått med mig massor av roliga minnen att spara i livet!

//Jimmy "Huskan" :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback