EXPEDITION SCOUT 2009 DAG 3!

EXPEDITION SCOUT 2009 3:E DAGEN!

Natten i det nya lägret hade varit bra för alla deltagare, en exklusiv frukost gjord av nudlar, makaroner och ris blev det. Sedan var det dax för ö-råd. Ett ö-råd som var rätt så flummigt, men vi fick veta en hel del om ö-livet iallafall. (Alla deltagare i ö-rådet)


Efter ö-rådet gick deltagarna tillbax till sitt läger, några badade och andra bara slöade i väntan på att nått spännande skulle hända på Lissön. (RobinsonLouise, RobinsonJohn, RobinsonLinnéa och RobinsonJulia)

Deltagarna behövde inte vänta särskilt länge för plötsligt dök Ö-Häxan upp och ville vara med och fira 10-års jubileumet på Lissön. Även RobinsonAnne-Sofie kom till ön som årets joker vid samma tidpunkt. (Ö-Häxan och deltagarna)

Ö-Häxan hade med sig färgglada, exklusiva drinkar som hon bjöd alla deltagare på. Detta blev gren nummer 1 i dagens Robinsontävling. Det gällde för deltagarna att dricka upp sin drink fortare än sin/sina motståndare. Ingen av deltagarna visste vad drinkarna smakade och vad de innehöll, men några ingridienser var iallafall sniglar, fisk och bananer. (Här under dricker RobinsonAngelica, RobinsonMarkus och RobinsonAnne-Sofie en drink med bland annat sniglar i)

Det var blandade kommentarer och ansiktsuttryck när det gällde drinkarna. Några tyckte att det var gott medans andra höll på att kräkas, vilket någon gjorde efteråt...(RobinsonJohn och RobinsonJulia dricker "goda" drinkar)

De som drack upp sina drinkar först gick vidare till gren 2 som var att med ögonbindel fånga sin motståndare i en rockring...

Sista grenen var att leta efter kokosnötter i Oasen på ön, en gyttjig och myggig tävling för de tappra deltagarna. Till slut hittade RobinsonNadia en kokosnöt och knep den andra finalplatsen framför ögonen på RobinsonJohn och RobinsonEmma. (RobinsonNadia med den tursamma kokosnöten)

Efter Robinsontävlingen var det dax för deltagarna att laga exklusiv mat igen, menyn denna dagen bestod som vanligt av nudlar, makaroner och ris. Vid detta tillfälle började det även att regna...

...Så deltagarna bestämde sig för att laga mat inne i deras vindskydd. Ö-Häxan hade lämnat kvar några sniglar i lägret och dessa smaskades det vilt på...

Den sista kvällen var det traditionsenligt dax för ö-fest. Det bjöds på grillade hamburgare med bröd, läsk och chips i mängder. Alla deltagare var på sitt bästa humör och åt för glatta livet av allt gott. (RobinsonEmma, RobinsonNadia och RobinsonFrida njuter av ö-festen)

Världens godaste hamburgare tyckte RobinsonJohn, RobinsonLiam och RobinsonAngelica att det var...

Även RobinsonMarkus, RobinsonLinnéa, RobinsonJulia och RobinsonEmil tyckte att dessa hamburgare var de godaste som de någonsin hade ätit...

Efter hamburgarna blev det dans och sång i massor. Det måste ha hörts flera mil från ön, när alla deltagare sjöng "La Voix" tillsammans. (RobinsonEmma och RobinsonLinnéa dansade loss)

Detta var en riktigt trevlig och rolig kväll som alla deltagare kommer att minnas länge. (Robinson 2005: Daniel festade ihop med de andra deltagarna på ö-festen)

Jokern RobinsonAnne-Sofie och RobinsonLiam njöt av chipsen och partyt på Lissön...

Många snygga och framförallt nya danser uppfanns under denna ö-fest...

När solen för länge sedan hade gått ner och när vi för länge sedan skulle ha sovit, bestämde vi oss alla för att krypa ner i våra varma sovsäckar. Även denna dag och kväll var helt underbar! (Ledarna Jimmy och Annelie i sina sovsäckar)


Snart slut på ö-äventyret...imorgon är det dax för finalen...vem vinner och blir årets Robinson? Och vem blir Öns Raring? Spännande...

Fortsättning följer...

//Jimmy "Huskan" :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback