EXPEDITION SCOUT 2009 DAG 4 FINALEN!

EXPEDITION SCOUT 2009 4:E DAGEN - FINALEN!

Denna morgon vaknade alla deltagare tidigt, spänningen låg i luften, idag var det den stora finalen. Alla fick veta att det skulle vara en Robinsontävling, en tävling där det gick ut på att gå ut ur buren när 20 minuter hade gått. Deltagarna stod tysta och när de trodde att det gått 20 minuter, då gick de ut ur buren. (Alla deltagare räknar minuter i buren)

Efter 15 minuter gick den första deltagaren ut ur buren och det var RobinsonLinnéa...

När 19 minuter och 41 sekunder gått, gick RobinsonAngelica ut ur buren och det visade sig att hon var den som kom närmast 20 minuter. Det fanns de som stannade i buren i 27 minuter. GRATTIS till finalplatsen RobinsonAngelica! (RobinsonAngelica nybliven finalist här under)

Direkt efter Robinsontävlingen, blev det ännu en Robinsontävling, sista chansen att ta sig till finalen. Den första grenen gick ut på att deltagarna skulle springa en bit med eld och sedan vara bland de två första att bränna av ett rep för att gå vidare till nästa gren. (RobinsonEmma, RobinsonLinnéa, RobinsonJulia och RobinsonFrida bränner rep)

RobinsonEmil, RobinsonAnneSofie, RobinsonMarkus och RobinsonJohn kämpade för fullt...

Det blev till slut RobinsonJohn, RobinsonEmma, RobinsonEmil och RobinsonLinnéa som brände av sina rep först och gick vidare till tävlingen Plankan. Det gällde för deltagarna att vara den som stod kvar längst på plankan...(Jimmy filmar deltagarna på plankan)

En efter en rasade de ner från plankan...

Men den som stod allra längst tid på plankan var RobinsonJohn, som nu hade vunnit en plats i finalen. GRATTIS RobinsonJohn! (RobinsonJohn framför plankan)

Nervösa och spända var det så dax för det allra sista ö-rådet. Nu skulle det utses en Robinson och en Raring. Alla deltagare fick först rösta på den som de tyckte skulle bli Öns Raring 2009 (även Linus "Robinson 2004" röstade pga sin vinst i 10-års tävlingen). När alla röster var räknade av Annelie "Öns Raring 2001 & 2004", stod det klart att Öns Raring 2009 blev RobinsonFrida! Hon blev så glad och lycklig så hon grät glädjetårar i ö-rådet! En välförtjänt titel efter 5 års äventyr på Lissön för RobinsonFrida! STORT GRATTIS ÖNS RARING 2009 ROBINSONFRIDA! (Alla deltagare i final ö-rådet)

Sedan var det dax att rösta fram Öns Robinson 2009. Deltagarna fick rösta på de 4 som hade tagit sig till finalen genom att vinna Robinsontävlingar. Finalisterna var RobinsonLouise, RobinsonNadia, RobinsonAngelica och RobinsonJohn. Rösterna lästes upp av Robinson 2008 Anton. Efter att alla röster var räknade utsågs RobinsonJohn till Öns Robinson 2009! Glad, stolt och lycklig mottog han vinnarstatyetten av Robinson 2008 Anton. JÄTTEGRATTIS ROBINSONJOHN TILL TITELN ÖNS ROBINSON 2009! (Öns Robinson 2009: RobinsonJohn och Öns Raring 2009: RobinsonFrida här under)

Efter hissning av vinnarna och ikastning av RobinsonJohn i vattnet, gick vi alla nöjda och glada till båten som tog oss iland till väntande föräldrar.

TACK TACK TACK TILL ALLA DELTAGARE, LEDARE OCH ANDRA SOM HJÄLPT TILL PÅ DET ENA OCH ANDRA SÄTTET MED EXPEDITION SCOUT 2009, NI ÄR BÄST OCH UNDERBARA!

Ett speciellt TACK till Irene som lånade ut sin båt till oss, utan dej hade vi inte kunnat genomföra äventyret på Lissön i år!

TACK för detta år på LissÖn, har fått med mig massor av roliga minnen att spara i livet!

MASSOR AV KRAMAR FRÅN EN LYCKLIG LEDARE!!!

//Jimmy "Huskan" :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback